| | |

De top 7 van de beste boeken over schminken 2024

Als het om Schminken gaat geldt vaak oefen baart kunst. Het is al wel handig als je een vaste hand hebt en redelijk goed kunt tekenen. Maar met de juiste oefenstof is het schminken goed te leren. Je kunt uiteraard kiezen voor makkelijke ontwerpen, maar ook levensechte creaties maken.

De boeken op deze pagina kunnen je goed helpen bij het schminken. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je een bepaald ontwerp kunt maken. Om je een goed beeld te geven van de top 5 van de beste schminkboeken van dit moment, heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst.

De link geeft veel extra informatie over het boek, waaronder de waardering en de recensies van de gebruikers van het boek. Via de link kun je het schminkboek eenvoudig en snel bestellen.

Hobbymax.nl

Schminken

Maak meer dan 30 fantastische schminkontwerpen met de stapsgewijze instructies in deze handige gids.

Er is een grote verscheidenheid om uit te kiezen: schmink een giraf of een tijger, een sneeuwkoningin of een bloem, of schrik iedereen af met een enge zombie of gemene heks. Aan de hand van duidelijke foto’s wordt het schminkproces stap voor stap uitgelegd.

Alle projecten maken gebruik van een standaard kleurenpallet en zijn opgedeeld in verschillende moeilijkheidsgraden.


Het grote schminkboek

Dankzij dit schminkboek wordt elk feestje een succes!

Een lieveheersbeestje, een gekke clown of een griezelig monster met dit boek maakt u de mooiste creaties! U krijgt tientallen maskers voor elke gelegenheid: carnaval, een verjaardagsfeestje, halloween . Professionele grimeurs leggen u stap voor stap en aan de hand van duidelijke foto’s uit hoe u te werk moet gaan. Bovendien leest u alles over de soorten schmink en het materiaal dat u het beste kunt gebruiken. Bij elk masker vindt u een overzicht van de gebruikte kleuren en u krijgt handige tips om het masker nog specialer te maken.


Schminken is feest

Voor alle feestdagen een passende schmink

Kinderen vinden het reuze leuk om geschminkt te worden. En tijdens de feestdagen is het extra leuk om een passende schmink te krijgen. Een vrolijk geel kuiken voor het paasfeest, een sfeervolle ster tijdens de kerstdagen, een griezelig spinnenweb voor het Halloweenfeest of een prachtige voetbal tijdens de kampioenschappen. In dit boek vind je al deze schminkontwerpen en nog veel meer.

Elke schmink wordt stap voor stap met foto’s uitgelegd, zodat het eenvoudig is thuis je kind feestelijk te schminken.

Annemiek van Kooten is een ervaren visagiste, die al duizenden kinderen geschminkt heeft. Ze schreef eerder Schminken is leuk. Schminken is feest is haar tweede boek, waarin ze weer al haar kennis en ervaring deel


Stap voor stap schminken

In dit kleurrijke boek staan meer dan 30 populaire schminkontwerpen, van regenbogen en eenhoorns tot tijgers, superhelden en nog veel meer. Met eenvoudige stap-voor-stapinstructies en handige tips is het de perfecte gids voor beginnende grimeurs van alle leeftijde


Stap Voor Stap Schminken

Met dit schminkboek tover je jezelf in 4 stappen om tot 11 verschillende personages! Wil je iedereen bang maken als een griezelige Dracula of wil je als vrolijke vlinder rondfladderen? Het is allemaal mogelijk! Met handige stap-voor-stap-foto’s, schminktips en verkleedsuggesties.


Hobbymax.nl

Vergelijkbare berichten