Beagle opvoeden? Bekijk hier het boek Beagle geheimen (review)

Een Beagle is een leuke hond om te zien, maar is het ook een leuke hond om thuis te hebben?

Als je je verdiept in de Beagle kom je er al snel achter de het een echte gezelschapshond is en niet graag alleen gelaten wil worden. Dan kan een Beagle overmatig gaan blaffen en voor problemen gaan zorgen, maar waar komt het blaffen vandaan?

Beagles zijn gefokt voor de jacht op kleinwild. Denk aan konijnen en dassen. De honden moeten het wild opsporen. Als ze het kleinwild omsingeld hebben dan blijven ze erbij staan en luid blaffen. Zodoende kan de jager zijn vangst ophalen.

Het blaffen zit dus van nature in de honden. Tegenwoordig is het Engelse hondenras populair als gezinshond, waar het blaffen niet gewenst is. Met de juiste training lukt het om het blaffen af te leren.

Zoals je leest is de Beagle wel een hond met een gebruiksaanwijzing en om je daarmee te helpen heb ik een speciaal e-book voor je geselecteerd.

Het Beagle geheimen e-book.

Frans de Vries is de auteur van het Beagle Geheimen boek. Beagle Geheimen is een e-book van 219 pagina’s over het opvoeden, trainen en verzorgen van Beagles.

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van wat je kan verwachten van het e-book Beagle Geheimen:

 • Geschiedenis en het uiterlijk van de Beagle
 • Karakter van de hond en waarom deze wel of juist niet bij je past
 • Alles wat je moet weten over het aanschaffen van een Beagle
 • Zindelijkheidstraining
 • Veel voorkomende gedragsproblemen en hoe je die moet oplossen
 • Opvoeding en beweging
 • Voeding en verzorging
 • Ziekten en plagen voorkomen en herkennen
 • Gezondheid van een oudere Beagle in stand houden

Het Beagle Geheimen boek behandelt van A tot Z wat je moet weten voor het houden van een Beagle. Van het selecteren van de juiste fokker tot het gezond houden van een oudere hond.


Hoe is het boek opgebouwd?

We weten wat we kunnen verwachten van het handboek, maar hoe is het boek ingedeeld?

Ik heb de hoofdstukken uit het boek voor je op een rijtje gezet:

 • 1: De Beagle
 • 2: Aanschaffen
 • 3: Training en opvoeding
 • 4: Leven met een beagle
 • 5: De oudere beagle

Per hoofdstuk heeft de schrijver bovendien voor meerdere sub hoofdstukken gekozen. Van hoofdstuk 3 heb ik de sub hoofdstukken voor je op een rij gezet.

 • 3.1. De Beagle puppie
 • 3.2. Zindelijkheidstraining
 • 3.3. Algemene opvoeding en training
 • 3.4. Veel voorkomende gedragsproblemen
 • 3.5. Uitdagingen
 • 3.6. Spelletjes en opvoeding

Voor een boek van ruim 200 bladzijdes zijn er niet veel hoofdstukken, 5 in totaal. Daarin tegen zijn de hoofdstukken wel uitgebreid hebben hebben ze minimaal 3 sub hoofdstukken.


Bonus materialen.

Naast het uitgebreide e-book heeft Frans er nog 5 extra boeken aan toegevoegd. De volgende boeken krijg je gratis bij je aankoop:

 • Baas over je eigen beagle: Dit is een 27 pagina’s tellend e-book. Dit e-book is een handleiding om probleemgedrag bij je beagle op te lossen. Ondanks dat het Beagle Geheimen boek dit onderwerp ook behandelt, wordt er in dit extra e-book dieper op ingegaan.
 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy: In dit e-book van 26 pagina’s vind je extra informatie voor het opvoeden en trainen van je Beagle pup. Bijvoorbeeld het leren om langer alleen te zijn.
 • Honden training geheimen: Met 32 pagina’s is dit het meest uitgebreide e-book. In het e-book leer je trainingsmethoden die professionele hondentrainers toepassen, zoals de C.O.T.T. methode.
 • Je beagle laten komen op commando: In dit e-book vind je 8 stappen om je Beagle te laten komen op commando. Het boekje bevat slecht 15 pagina’s en bevat geen informatie die niet in het Beagle Geheimen boek te vinden is. Het is in onze ogen een overbodig e-book, al staan de stappen wel makkelijk in een compact boekje bij elkaar.
 • Onaangekondigde bonus: Bij het downloaden van de e- books werd ik positief verrast toen we op de downloadpagina een 5e ebook aantroffen. Dit blijkt een onaangekondigde bonus te zijn van Frans. Zonder alles van deze bonus te verklappen kan ik zeggen dat het een e-book is met 101 tips voor een Beagle pup.

Voor wie is dit boek geschikt?

Het boek is geschikt voor iedereen die meer informatie wil over de Beagle en voor de Beagle baasjes. Wordt de Beagle je eerst hond of heb je al een Beagle thuis, er staat voor beide baasjes erg veel nuttige en waardevolle informatie in het e-book.

Het boek bevat namelijk alle relevante informatie met betrekking op bijvoorbeeld opvoeding, training en verzorging. Maar ook zeker onderwerpen gericht op je oudere Beagle.Het zijn actieve honden die regelmatig naar buiten moeten om zich uit te leven.


Is Beagle geheimen een nuttige aankoop?

Kan ik dit boek aanraden? Ja, dat kan ik. In mijn ogen is dit een boek waar alle huidige en toekomstige baasjes van een Beagle behoefte aan hebben. Het boek bevat niet alleen alle relevante informatie, maar ook nog allerlei handige tips. Tips waarmee je jouw Beagle op de juiste manier kan opvoeden,voeden, verzorgen en/of trainen.

De min punten zijn wel dat er weinig informatie over de schrijver zelf te vinden is. Wel zit er een uitgever achter en staat hij officieel ingeschreven. Dit heeft natuurlijk ook niks met de kwaliteit te maken va het e-book. Daarnaast vind ik het jammer dat er geen fysieke versie te krijgen is.

Wil je graag een Beagle in huis nemen? Twijfel je nog over de aanschaf van een Beagle? Of heb je momenteel al een jonge Beagle in huis rondlopen? In die gevallen is dit boek absoluut voor jou aan te raden. Ook als je je nader in dit unieke hondenras wilt verdiepen, vind je in dit boek alle relevante informatie.


Wat is de prijs?

De prijs is niet onbelangrijk, maar een ongehoorzame hond is wel heel vervelend en kan ook irritatie opleveren bij andere mensen.

Voor een hondencursus betaal je al snel honderd euro.

Dit is gelukkig niet het geval bij de Beagle Geheimen. Het e-book met bonusmateriaal kost nu maar € 37,-.

Voor nog geen 4 tientjes krijg je direct toegang tot een compleet pakket voor het opvoeden, trainen en verzorgen van je Beagle pup.


Uitzonderlijke garantie.

Bij aanschaf van het Beagle Geheimen e-book krijg je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Met die garantie heb je 60 dagen bedenktijd. Als je bedenkt dat de wettelijke bedenktermijn 14 dagen is, dan is 60 dagen een uitzonderlijk lange garantietermijn.

Bevalt het product niet? Stuur Frans een e-mail met het verzoek om het geld terug te storten. Binnen enkele werkdagen staat het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Door deze garantie loop je geen enkel risico.

Naast dit mooie handboek van de Beagle hebben we nog meer handboeken over hondenrassen.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *