Net over de grens – Reizen dichtbij, in België & Duitsland (boekrecensie)

Wij zijn altijd op zoek naar leuke bezienswaardigheden en dagjes uit. Als je dichtbij de grens woont kan het ook lonen om eens over de grens te kijken, dit geldt ook zeker voor je dagjes uit of bezienswaardigheden.

Het boek: Net over de grens laat de mooiste plekjes, routes, bezienswaardigheden en nog veel meer zien net over de grens. Op deze pagina lees je alles over boek, over de auteurs en een uitgebreide boek recensie.

Boekomschrijving: Net over de grens – Reizen dichtbij, in België & Duitsland

Ontdek de mooiste regio’s net over de grens, in België en Duitsland. Voor een dag, weekend of langer ertussenuit in ieder seizoen. Boordevol tips, foto’s, wandel- & fietsroutes en met gratis app.

Het bijzondere buitenland dicht bij huis

De mooiste plekken buiten ons land zonder ver te hoeven reizen? Net over de grens liggen prachtige regio’s verscholen in België en Duitsland. Met dit hardcover boek van de ervaren reisgids makers van REiSREPORT, weet je waar je moet zijn. Een luxe reisboek van maar liefst 268 pagina’s voor een verrassende stedentrip, een dag, weekend of langer weg in elke maand van het jaar.

In het kort

 • Verrassende regio’s net over de grens, in België en Duitsland
 • Boordevol tips, foto’s, kaarten en wandel- & fietsroutes
 • Ertussenuit in de lente, zomer, herfst en winter
 • Inclusief gratis mobiele app voor onderweg
 • Luxe hardcover met leuk leeslintje
 • Prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders

Eropuit met de auto, camper, trein, fiets of te voet.

Zeer uitgebreid reisboek

Compleet met talloze tips, achtergrondinformatie, fiets- en wandelroutes, honderden foto’s, slaapplekken en gratis mobiele app voor onderweg.

Verrassende en onbekende plekken

Dit reisboek neemt je mee naar regio’s waar je weleens van hebt gehoord en naar onbekende plekken die nog niet op je bucketlist staan. Van bruisende steden tot idyllische dorpjes, zonnige stranden tot heuvels vol wijnvelden, fraai gelegen kloosters, knusse eilandjes, fiere berglandschappen en indrukwekkende gangenstelsels diep onder de grond.

We nemen je mee naar verrassende regio’s die we uitvoerig behandelen. Maak je dan ook klaar voor bijzondere ontdekkingsreizen, zonder duizenden kilometers te hoeven reizen.

Prachtig cadeau

Dit luxe afgewerkte hardcover boek heeft een gouden titel, een fraai leeslintje, mooie kaarten en honderden schitterende foto’s. Een prachtig cadeau voor een verjaardag, pensioen, reislustige collega of natuurlijk voor jezelf. Op de website www.reisreport.nl is nog meer informatie en videomateriaal beschikbaar.


Boek Specificatie

 • Titel: Net over de grens – Reizen dichtbij, in België & Duitsland
 • Auteurs: Marlou Jacobs & Godfried van Loo
 • Uitgeverij: Reisreport
 • Bindwijze: Hardcover
 • Aantal Pagina’s: 268 pagina’s
 • Druk: Eerste druk
 • Verschijningsdatum: November 2021
 • EAN / ISBN: 9789083198705

Auteur:

Marlou Jacobs & Godfried van Loo zijn bestsellerauteurs, ervaren reisgidsmakers en oprichters van het Nederlandse reisplatform REISREPORT.

De schrijvers Marlou en Godfried hebben diverse reisboeken uitgebreid met populair bestemmingen in Nederland, Europa en in de rest van de wereld. De boeken van REISREPORT zijn erg populair, de boeken zijn voorzien van hun eigen foto reportages, praktische informatie, achtergrond verhalen en persoonlijke tips.

Hieronder vind je de boeken die naast Net over de Grens zijn uitgebracht door REISREPORT.


Nederland reisgids – Vakantie in eigen land – Rust & ruimte


Nederland – Ontdek onze mooiste natuur


IJsland reisgids magazine


Nederland reisgids – Eropuit in elk seizoen 


Costa Rica reisgids magazine


Jordanië reisgids magazine


Georgië & Armenië reisgids magazine


Niet-alledaagse bestemmingen


Kroatië reisgids magazine


REiSREPORT reisgids magazines – Iran


Boek Recensie: Net over de grens

Zowel op onze blog allesoverboeken.nl als bij Vakantietop7.nl promoot ik regelmatig boeken van REISREPORT: Marlou Jacobs & Godfried van Loo. Een hardcover heeft uitstraling en dat geldt zeker voor die boek .

Het boek heeft niet alleen een mooie foto op de cover maar ook het boek heeft mooie foto’s gemaakt door REISREPORT zelf.

Vaak zijn we gefocust op activiteiten en bezienswaardigheden in ons eigen land, maar over de grens zowel in Duitsland als in België. Heb je minstens zoveel mooie bezienswaardigheden.

Het zijn niet alleen bezienswaardigheden, activiteiten maar ook prachtige routes die je langs plekken in de buurt leidt waar je anders niet snel zult komen. Het boek is uitermate geschikt voor iedereen die in de buurt woont van België en of Duitsland of graag naar in van deze landen gaat.

Persoonlijk spraken mij de achtergrond verhalen erg aan over de bezienswaardigheden, plaatsen en omgeving. Mede hierdoor krijg je veel inspiratie en zin om de uitstapjes te gaan plannen en uit te voeren. Naast de bekende plekken vind je ook veel verborgen en onbekende pareltjes in het boek.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *