|

De top 7 van de beste boeken over chatgpt 2024

Duik in de wereld van ChatGPT met onze topboeken aanbevelingen! Van de basisprincipes van kunstmatige intelligentie tot de impact op de samenleving en praktische toepassingen, onze selectie biedt inzicht en inspiratie voor zowel beginners als experts. Verrijk je kennis en ontdek hoe je de kracht van ChatGPT kunt benutten.

Om je een goed beeld te geven van de boek heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over het boek, via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Productiever met ChatGPT

Jouw wereld gaat veranderen! ChatGPT en AI zijn hier en ze gaan niet meer weg. Iedereen heeft het erover, er is geen ontkomen aan… Maar wat als je niet IT-technisch bent aangelegd? En je – naast alles wát je al moet doen – ook nog moet gaan samenwerken met een AI-robot? Help! Daarom is deze gids geschreven. Voor jou! In dit boek neemt Kees Kraaiveld – als niet-nerd – je mee op een reis langs de mogelijkheden.

Dit boek staat vol praktische tips voor direct gebruik en handige voorbeelden. Kees bespreekt waar deze ontwikkeling vandaan komt en wat jij daarvan moet weten. Maar ook hoe het zit met de beperkingen en de bedreigingen, want het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Wat kan er misgaan en hoe voorkom je dat? Wil je per direct productiever zijn met minder moeite? Ga dan nu van start.

Kees Kraaiveld is – als integraal en hoger veiligheidskundige – gespecialiseerd in bedrijfsoptimalisatie en arbeidsomstandigheden. Hij richt zich op de integratie van nieuwe technologieën in bedrijfsprocessen. En benadrukt daarbij het belang van controle over deze technologieën om ons leven effectiever, zinvoller en leuker te maken.


ChatGPT voor Beginners

Dit handboek biedt een uitgebreide inleiding hoe je in het dagelijks leven kunstmatige intelligentie in het algemeen en de toepassing ChatGPT in het bijzonder, kunt gebruiken.

Een nieuwe technologische revolutie met voor iedereen toegankelijke kunstmatige intelligentie is sinds kort over ons uitgestort. Maar wat is dit nu precies en waarvoor kun je het allemaal gebruiken?

Dit handboek biedt een uitgebreide inleiding hoe je in het dagelijks leven kunstmatige intelligentie in het algemeen en de toepassing ChatGPT in het bijzonder, kunt gebruiken.

Behalve een heldere uitleg van wat kunstmatige intelligentie is en wat generatieve AI (Artificial Intelligence) zoals ChatGPT inhoudt, wordt er uiteraard ook ingegaan over de maatschappelijke, en ethische gevolgen van het gebruik van deze zeer vernieuwende vorm van technologie.

Het boek is een praktische gids om stap voor stap zelf aan de slag te gaan met ChatGPT, inclusief een stappenplan, de installatie en uw eerste communicatie met ChatGPT. Het biedt tips en trucs voor effectieve interactie met ChatGPT en richtlijnen voor verantwoord gebruik van deze technologie.

Dit boek is een must-read voor iedereen die inziet dat kunstmatige intelligentie het onze maatschappij op korte termijn zal veranderen, en de boot niet wil missen.


ChatGPT Nederlandse Handleiding

ChatGPT Nederlandse Handleiding: Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie in uw dagelijkse communicatie met ChatGPT. De handleiding ChatGPT biedt u een diepgaand inzicht in hoe u optimaal kunt profiteren van ChatGPT, een van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke taalmodellen op basis van de GPT-4 architectuur.

Met ChatGPT Nederlandse handleiding leert u effectief communiceren met dit revolutionaire taalmodel en ontdekt u hoe u de beste resultaten behaalt bij het oplossen van uiteenlopende problemen en uitdagingen. Deze handleiding bevat praktische tips en richtlijnen voor het stellen van de juiste vragen. Het gebruik van de juiste toon en taal en het navigeren door de beperkingen van ChatGPT.

Deze handleiding is speciaal ontworpen voor Nederlandstalige gebruikers en biedt gedetailleerde instructies voor het toepassen van ChatGPT in verschillende situaties, zoals klantenservice, taalvertaling, chatbots, virtuele assistenten en nog veel meer. Door de ChatGPT Nederlandse handleiding te volgen, kunt u profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en natuurlijke taalverwerking.


Hallo, ik ben ChatGPT

Ontdek de wereld van ChatGPT en leer hoe je deze krachtige AI-technologie kunt gebruiken om middels opdrachten in gewoon Nederlands je dagelijkse bezigheden leuker en efficiënter te maken. In dit boek nemen we je mee door de basisprincipes van ChatGPT, van de geschiedenis en de werking tot de meest recente ontwikkelingen. Je leert hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals het opvragen, analyseren en genereren van informatie, het schrijven van voorstellen, samenvattingen en recepten en meer. We bespreken ook de ethische overwegingen van het gebruik van ChatGPT en geven praktische tips voor verantwoord gebruik.

Uit de inhoud:

  • Geschiedenis en toekomst van ChatGPT
  •  Hoe ChatGPT werkt
  • De verschillende versies van ChatGPT
  • Toepassingen van ChatGPT
  • Geavanceerde technieken
  • Ethische zaken en praktische tips voor verantwoord gebruik
  • Talloze praktische voorbeelden voor thuis, het werk of ontspanning

Naast ChatGPT wordt ook aandacht besteed aan Midjourney, een AI-generator voor beeld, en Microsofts Bing Chat, dat gebruikmaakt van de technologie achter ChatGPT.


50 x slimmer en sneller met Chat GPT

Ontdek hoe je veel effectiever wordt door gebruik te maken van een digitale assistent. ChatGPT helpt je bij het schrijven van cv’s, rapporten, recepten en zelfs boeken. Start met deze beginnersgids.

“Ik hoor je al denken: ‘Als de schrijver er 24 uur over heeft gedaan, kan dit nooit wat zijn’. Maar als je dit boekje leest, zul je versteld staan van de kwaliteit die een digitale assistent zoals Chat GPT kan leveren. Met Chat GPT kun je namelijk snel en gemakkelijk hulp krijgen bij het maken van je CV, verslagen, vakantieplannen, recepten en nog veel meer. Je kunt er zelfs complete boeken mee schrijven! Je zult merken dat alles veel sneller en slimmer gaat met deze assistent aan je zijde.

Dit instructieboekje, speciaal geschreven voor beginners, is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Chat GPT en wat je er allemaal mee kunt doen. We beginnen bij de basis en nemen je stap voor stap mee door de verschillende mogelijkheden. We leggen uit wat artificiële intelligentie is en hoe Chat GPT werkt, en benadrukken dat we verantwoord moeten omgaan met deze krachtige technologie. Het beste is dat je zelf kunt leren hoe je conversaties met Chat GPT kunt aangaan en steeds betere, meer specifieke antwoorden kunt krijgen. Voor je het weet, ben je zelf een expert!”


Hoe gebruik je ChatGPT?

Ontdek nu “Hoe gebruik je ChatGPT?” – dé praktische gids voor beginners die je helpt om moeiteloos aan de slag te gaan met ChatGPT!

Heb je altijd al willen weten hoe je optimaal kunt profiteren van de krachtige mogelijkheden van ChatGPT? Dan is dit boek perfect voor jou. Of je nu een schrijver, student, ondernemer of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van kunstmatige intelligentie, dit boek biedt de ultieme hulpbron om ChatGPT te begrijpen en te benutten.

In “Hoe gebruik je ChatGPT?” neemt de auteur je stap voor stap mee door het proces van het leren en gebruiken van ChatGPT. Van de basisprincipes tot geavanceerde technieken, je zult leren hoe je ChatGPT effectief kunt inzetten voor allerlei taken, van het schrijven van teksten tot het beantwoorden van complexe vragen.

Wat dit boek echt onderscheidt, is de focus op gebruiksgemak en toegankelijkheid. De auteurs heeft er bewust voor gekozen om jargon te vermijden en complexe concepten op een heldere en begrijpelijke manier uit te leggen. Met praktische voorbeelden en handige tips zul je snel vertrouwd raken met ChatGPT en je vaardigheden verbeteren.

“Hoe gebruik je ChatGPT?” is jouw ultieme gids om het meeste uit deze krachtige tool te halen. Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

*Opmerking: Dit boek is niet geaffilieerd met OpenAI, maar is geschreven door ervaren gebruikers om anderen te helpen ChatGPT te leren gebruiken.


ChatGPT: Hoe maak je van ChatGPT jouw succes?

Welkom in de fascinerende wereld van ChatGPT, een revolutionaire AI-technologie die onze communicatie en informatievoorziening voor altijd zal veranderen. Dit boek biedt een diepgaande kijk op de werking van ChatGPT, de vele toepassingen en de impact op de toekomst van AI, economie en maatschappij.

Je leert over de geschiedenis van ChatGPT en de transformer-gebaseerde architectuur, inclusief hoe het getraind en verder ontwikkeld wordt. Ontdek de talloze toepassingen, zoals chatbots, taalverwerking en vertaling, en leer hoe ChatGPT kan samenwerken met andere AI-modellen.

Ontdek de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van ChatGPT, inclusief technische doorbraken en uitdagingen zoals mogelijke biases en ethische overwegingen. Leer over de impact op de toekomst van AI, werkgelegenheid, economie en maatschappij, en krijg inzicht in wetenschappelijke en maatschappelijke kritiek.

Tot slot biedt dit boek verschillende case studies en voorbeelden van ChatGPT-implementaties, inclusief analyses van de impact op diverse toepassingen en domeinen. Dit alles wordt samengevat in een conclusie, waarmee je de belangrijkste inzichten nog eens op een rijtje hebt.

Dit boek is een absolute must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van AI op de wereld van vandaag en morgen. Het biedt een fascinerende kijk op de toekomst van communicatie en informatievoorziening en is een inspiratie voor toekomstige ontwikkelingen.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten