|

De top 7 van de leukste boeken van de Zoete Zusjes 2023

De Zoete Zusjes een grote hit, zowel op You-Tube als de podcast en de boeken van de zoete zusjes. Een goed moment om eens meer te vertellen over de Zoete Zusjes en de 7 leukste boeken van de Zoete Zusje uitgebreid te beschrijven. Kortom een volle pagina met veel informatie over de Zoete Zusjes.

BoekenBoeken

Waar gaan de boeken van De Zoete Zusjes over?

De zoete zusje zijn de dochters van de boekenschrijver Hanneke de Zoete. De boeken gaan dus over de zusjes Saar en Janna. De inspiratie voor de boeken haalt Hanneke uit het dagelijkse leven die Hanneke heeft met haar man Benjamin haar Bram en de dochters Saar en Janna. De verhalen hebben dus te maken met het leven van de familie de Zoete met Sanne en Janna in de hoofdrol. Sanne en Janna zijn op het moment van schrijven van deze blog 4 en 8 jaar.

Voor wie zijn De Zoete Zusjes boeken geschikt?

De Zoete Zusjes boeken zijn leuk om te lezen maar ook om voor te lezen als de kinderen nog niet zelf kunnen lezen. De boeken zijn het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De boeken zijn eenvoudig geschreven dus vanaf 6 / 7 jaar kan er zelf ook al gelezen worden in de boeken.

Welke boeken zijn er van De Zoete Zusjes uitgebracht?

Naast leesboeken met verschillende verhalen en thema´s zijn er ook diverse andere boeken uitgebracht zoals doeboeken, kookboeken, vriendenboeken en moppenboeken. Dus als fan van de Zoete Zusjes kun je nog veel meer dan alleen na de podcast luisteren, You-Tube filmpjes kijken en boeken lezen.

De auteur van de boeken De Zoete Zusjes: Hanneke de Zoete

Hanneke is geboren op 15 september 1981 in Bilthoven. Ze is opgegroeid met 2 oudere zussen. Na de Havo ging Hanneke naar de PABO in Ede. Op de Christelijke Hogeschool heeft ze haar man Benjamin ontmoet en is met hem in 2004 getrouwd. Samen hebben ze 3 kinderen gekregen Bram, Saar en Janna. Hanneke is 14 jaar juf geweest en tegenwoordig combineer ze haar moederschap met de job Intern begeleider.

Naast het schrijven van boeken ze is ook actief met het maken van een podcast en you-tube filmpjes allemaal over de Zoete Zusjes.

De 7 beste / leukste boeken van de Zoete Zusjes.

Hieronder vind je de 7 boeken die er bovenuit springen zoals je al gelezen hebt zijn de boeken heel divers dit geldt ook zeker voor de top 7 van de Zoete Zusjes. De boeken worden uitgebreid beschreven en als extra heb ik een link van Bol.com toegevoegd.

Deze link geeft veel extra informatie over de boeken waaronder de waarderingen en de recensies van de lezers. Via de link kun je e boeken van de Zoete Zusjes eenvoudig en snel bestellen.

De Zoete Zusjes zoeken een schat

‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’ is een vrolijk avonturenverhaal met veel humor om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Bekend van YouTube (@dezoetezusjes).

Hanneke de Zoete vertelt in De Zoete Zusjes zoeken een schat hoe Saar en Janna op avontuur gaan om een schat te vinden. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt…

Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die lekker zelf willen lezen. En de uitvoering van dit voorleesboek is al een schat op zich: mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag.

De Zoete Zusjes Saar en Janna (4 en 8 jaar) maken al sinds 2016 filmpjes voor YouTube waarin ze de leukste dingen doen en ontdekken (@dezoetezusjes). Samen met hun moeder Hanneke maakten ze eerder Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes en De Zoete Zusjes Vriendenboekje.


De Zoete Zusjes vriendenboek

De zoete zusjes vriendenboekje
Een album vol leuke herinneringen aan je klasgenoten en vrienden

De Zoete Zusjes hebben nu een hun eigen vriendenboekje! Dit is een vervolg op hun eerste boek: Woensdagmiddag met De Zoete Zusjes. Een album voor de mooiste herinneringen aan klasgenoten en vrienden.

In dit vriendenboek kunnen kleuters een heleboel grappige weetjes over zichzelf vertellen. Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat om te toveren tot een pareltje. Bovendien is er plaats voor een foto: leuk voor later! De kleurplaten en de meerkeuzevragen maken dit vriendenboek net anders dan de rest!

Met dit leuke vriendenboekje bewaar je alle herinneringen aan je klasgenootjes! De Zoete zusjes Saar en Janna hebben natuurlijk ook een bladzijde ingevuld!


De Zoete Zusjes helpen de natuur

In De Zoete Zusjes helpen de natuur zetten Saar en Janna alles op alles om de natuur te redden en hun speelplek te beschermen.

Saar en Janna willen iets doen voor het milieu! In De Zoete Zusjes helpen de natuur gaan ze aan de slag om de speelplek bij hun in de buurt te redden van bouwplannen. Want daar leven allemaal bloemen, vlinders en vogels, en Bram heeft er een geheime boomhut! Daarom verzinnen Saar en Janna een actieplan. Wil je weten wat ze gaan doen? Lees dan gauw het nieuwe boek uit de Zoete Zusjes-serie!


De Zoete Zusjes moppenboek

Een moppenboek van de Zoete zusjes met 365 grappen en raadsels.

Kijk uit, de slappe lach ligt op de loer met het nieuwe De Zoete zusjes moppenboek van Hanneke de Zoete. Fans stuurden duizenden moppen op naar de Zoete zusjes, en dit zijn de 365 allerallerleukste. Voor elke dag is er een goeie grap! Dat wordt lachen, gieren en brullen met Janna en Saar.


De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

Sinterklaas komt weer naar Nederland! Saar en Janna kunnen haast niet wachten. Dit is het leukste sinterklaasboek om zelf te lezen vanaf 7 jaar, of om voor te lezen vanaf 4 jaar.

‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond?

Bekend van YouTube-kanaal De zoete zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter, een zoekplaat én een recept voor pepernoten!


Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2

Hoera, het is vakantie! Met het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2 hoef je je geen moment te vervelen.

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2 is er! Dit vrolijke doeboek van de zusjes Saar en Janna staat boordevol gloednieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, strips, moppen en een kort verhaal. En wist je dat Saar en Janna grote dierenvrienden zijn? Daarom gaat dit hele vakantieboek over dieren. Van wilde dieren tot zachte knuffeldieren en van dieren die in het water leven tot hele enge dieren. Met het grote Zoete Zusjes vakantieboek hoef je je deze zomer niet te vervelen!

Bij dit boek hoort de superleuke Zoete Zusjes vakantiepodcast! Luister mee naar de vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. Zoek in Spotify naar De Zoete Zusjes vakantiepodcast.


Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes

De Zoete Zusjes Saar en Janna leren kinderen vanaf 6 jaar koken in het leukste kinderkookboek boordevol heerlijke stap-voor-staprecepten.

Het grote Zoete Zusjes kook- en bakboek zorgt gegarandeerd voor blije gezichten in de keuken en aan tafel! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken koken makkelijk én leuk voor kinderen.

In dit kinderkookboek vind je 30 recepten voor de allerlekkerste hapjes, drankjes, ontbijt, lunch, diner, toetjes – en natuurlijk de enige echte Zoete Zusjes verjaardagstaart.

Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd – gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es). Een gezond en superleuk kookboek waaruit je echt álles wel wilt koken, bakken en opeten!

Cadeautip!

Het grote Zoete Zusjes kook- en bakboek is tevens het perfecte cadeau voor elk kind om te geven of te krijgen! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten