Het boek: Eten met Nick (Boek recensie 2023)

Het kookboek eten met Nick werd bij de release gelijk een groot succes, ditzelfde geldt voor zijn kook kanaal op YouTube. De gerechten zien er mooi uit, zijn doorgaans makkelijk te maken en niet onbelangrijk, ze zijn gewoon lekker.

Op deze pagina vind je meer informatie over het boek eten met Nick, maar ook meer informatie over Nick Toet zelf en de recensie van zijn kookboek.

Boek omschrijving Eten met Nick

Hét kookboek van YouTube-fenomeen Nick Toet!

Eten met Nick van YouTube-fenomeen Nick Toet staat vol makkelijke recepten en tips en tricks waarmee zelfs jij kunt leren koken. Van de meest fluffy American pancakes tot superturboshoarma en van een Broodje Beschuitstuitah en Boeuf Bourguignon tot aan Haagse worstenbroodjes.

Weg met al die moeilijke instructies en gewoon lekker koken zoals het hoort; zonder poespas en naar eigen smaak. Het moet net dat ene plekje raken waarvan je zegt ‘oh mijn god, ik heb nog nooit zo lekker gegeten’. Want dat is wat Nick het liefst maakt: eten voor je zieltje!

Boek Specificatie:

  • Titel: Nick Toet
  • Uitgeverij: Carrera
  • Bindwijze: Hardcover of een E-book
  • Aantal Pagina’s: 192 pagina’s
  • Druk: Eerste druk
  • Verschenen: november 2021
  • EAN / ISBN: 9789048861774

De Auteur:

Nick Toet is bekend als YouTube-kok, Nick is 35 jaar en woont in Voorburg. Inmiddels heeft Nick met zijn YouTube Kanaal “EtenmetNick ruim 152.000 abonnees. Nick werkt voor Dumpert als cameraman en editor en had een tijdje zijn eigen kookprogramma. Na 10 afleveringen stopte het programma en besloot Nick zelf via YouTube te gaan koken. In zijn eigen keuken en met een iphone is het begonnen.

Als cameraman en editor begon hem dit snel pijn te doen en kocht hij een betere camera. Inmiddels heeft Nick vele enthousiaste abonnees en kijkers die telkens weer genieten van zijn filmpjes en gerechten. Nick pakte het gelijk serieus aan en liet zelfs een prachtig logo maken voor zijn YouTube kanaal. Het idee was we kijken wel wat het graag brengen en het bracht hem een succes.

Naast cameraman, editor en kok kan Nick zich nu ook schrijver noemen sinds het kookboek Koken met Nick is uitgebracht in november 2021. Ook het uitbrengen van zijn kookboek ging niet zonder succes. Bij signeersessies stonden er soms wel honderden mensen en het boek stond 3 weken lang op de eerste plek in de kookboekenlijst.

Hieronder vind je één van mijn favoriete filmpjes en gerechten van Nick

Boek Recensie Eten met Nick

Kookboeken komen als paddenstoelen uit de grond, op onze blog promoten wij deze ook veel. Het kookboek van Nick Toet is anders, hij noemt het zelf een vet kookboek. Je vind 65 bijzondere recepten in het kookboek Eten met Nick.

Je vind verschillende hoofdstukken waaronder visgerechten, studentengerechten, Indische gerechten en gerechten die zijn moeder vroeger maakte. Studenten gerechten zijn makkelijke gerechten die ook erg lekker zijn als je een goede borrel hebt gedronken. Bij de Indische gerechten sprong de cashewrijst er voor mij uit. Een heerlijk gerecht.

Het leuke aan de gerechten is dat ze heel simpel te maken zijn en dat je de ingrediënten ook eenvoudig kunt verkrijgen en niet allerlei speciale winkels langs moet. Met standaard en simpele ingrediënten maak je heerlijke gerechten.

Het boek is daarom ook zeer geschikt voor beginnende keukensterren en iedereen die van lekkere (simpele) gerechten houdt. De gerechten hebben allemaal een leuke twist. Zoals de cashewrijst en de Butter Chicken (lekker pittig).

Je merkt aan alles dat Nick zijn passie van het koken nooit verloren is gegaan. Het boek heeft mooie foto’s en leest makkelijk weg en bevat humor die je ook terug ziet in de filmpjes.

Het kookboek vindt ik een echte aanrader en ook leuk om cadeau te geven.

Vergelijkbare berichten