Het boek over Affiliate Marketing. (Review: De laptop Lifestyle)

Over affiliate marketing is veel op het internet geschreven en er zijn ook verschillende videocursussen. Goede Nederlandse boeken over affiliate marketing waren er nog niet tot het moment dat Jacko Meijaard De Laptop Lifestyle uitbracht. Jacko Meijaard kan een expert genoemd worden als het over Affiliate marketing gaat. Hij heeft ook de populaire cursus Affiliate Marketing Revolutie ontwikkeld.

Nu zou jij je vast afvragen of dit boek vergelijkbaar is met de cursus? Het antwoord hier op is Nee. Het boek Laptop Lifestyle is geschikt voor beginners maar ook zeker voor gevorderden. Wil je meer weten? Lees dan snel deze review.

Wat is De Laptop Lifestyle?

De Laptop Lifestyle is een fysiek boek van 223 pagina’s en verdeeld over 19 hoofdstukken. Het boek kan gezien worden als een persoonlijk verhaal van Jacko Meijaard over Affiliate Marketing en het passief inkomen. Jacko verteld hoe hij zelf is begonnen en geeft veel informatie en adviezen hoe jij ook kan beginnen met je online business.

Waar gaan de inhoud over?

Het boek heeft 19 hoofdstukken, de hoofdstukken heb ik hieronder voor je beschreven, zodat je een goed beeld krijgt van het boek. Zodat je weet of het boek voor jou geschikt is.

1. Geen toekomst

Jacko verteld in het eerste hoofdstuk hoe hij is begonnen met affiliate marketing en wat je er mee kunt bereiken. Ondanks dat het eenvoudig lijkt laat Jacko wel zien dat je hard moet werken, volhouden en geduld moet hebben.

2. Met de juiste motivatie is alles mogelijk

Als de doelen niet snel bereikt worden geven mensen vaak op. Dit is ook het grootste en meest voorkomende probleem bij affiliate marketing. Jacko verteld je doormiddel van het verhaal waarom de juiste motivatie zo belangrijk is. De weg naar succes is geduld en doorzettingsvermogen dat wordt goed weergegeven in de laptop lifestyle.

3. Weet waar je naartoe wilt werken

Het boek is goed opgebouwd dat blijkt wel in de hoofdstukken dit hoofdstuk sluit goed aan op de vorige. Na de motivatie kom je terecht bij het stellen van doelen. Dit zorgt ook weer voor een goede motivatie. Jacko bespreekt in dit hoofdstuk hoe hij zijn eigen doelen stelt en waar die zo goed werkt.

4. Wat is affiliate marketing?

In hoofdstuk 4 wordt duidelijk en bondig uitgelegd hoe affiliate marketing werkt. Voor beginners een belangrijk hoofdstuk voor de gevorderden altijd goed om de basis er weer eens bij te pakken.

5. Ontelbaar veel keuzes

Door de ontelbare mogelijkheden zie je door het bomen het bos niet meer en wil je teveel. Dit is voor veel affiliate marketeers een valkuil. Jacko laat zien dat je je op de lange termijn moet richten met 1 project dat het ook vorm en body moet krijgen voor je succesvol wordt.

6. Hoe jij een niche kunt vinden waarin jij jezelf als affiliate overtreft.

Een is niche een specifieke onderwerp / doelgroep. Door de juiste niche te kiezen sta je al 1-0 voor. Kies wel een niche die bij je past, omdat je hier veel mee bezig bent en zo blijf je ook gemotiveerd en hou je het vol. Dit hoofdstuk helpt je hierbij.

7. Jouw site gaat alleen slagen als jij mensen iets geeft dat ze nodig hebben

Je leert in dit hoofdstuk hoe je het beste content kan gaan schrijven. Jacko helpt je hierbij om jou in de goede richting te laten denken en hoe jij op kan vallen tussen alle concurrenten.

8. Je eerste website opzetten

In hoofdstuk 8 wordt je globaal vertelt hoe je een website ontwikkeld en waar je rekening mee moet houden bij het starten van je website.

9. SEO

Zoekmachine optimalisering is één van de belangrijkste onderdelen van affiliate marketing. Zelf verdiep ik mij erg in SEO en heb hier ook verschillende boeken over gelezen. In dit hoofdstuk wordt belangrijke informatie gegeven, maar het blijft wel beperkt. Met deze tips kun je wel de juiste zoekwoorden vind en goede resultaten scoren.

10. Leren van anderen

Het is bij affiliate marketing belangrijk dat je je blijft ontwikkelen vooral als je net begint. In dit hoofdstuk verteld Jacko hoe je kan leren van anderen en waar je op moet letten.

11. Geen bezoekers, geen inkomsten.

Zoals ik al aangaf is SEO erg belangrijk, zonder bezoekers kun je ook niets verdienen. In dit hoofdstuk worden je de verschillende manieren verteld hoe je bezoekers naar je website heen kan trekken. Focus op 1 methode, is hier ook zeer belangrijk, daar verteld Jacko je alles over in dit hoofdstuk.

12. Zet niet al je geld op hetzelfde paard en het belang van een traffic strategie

In dit hoofdstuk laat Jacko zien hoe belangrijk een strategie is en waarom je moet spreiden als het gaan om bedrijven die je gaat promoten. De reden hiervan is dat je niet afhankelijk wordt van 1 bron van inkomsten.

13. Wees niet bang om te veranderen

Hoewel Jacko blijft hameren op doorzettingsvermogen en focus op een project is dit een interessant hoofdstuk. Niet elk project is een succes daarom laat Jacko je ook zien waarom verandering soms belangrijk is. Knopen doorhakken niet altijd makkelijk maar wel belangrijk als je succesvol wil worden.

14. Meten is weten

Dit lijkt misschien geen interessant onderwerp, maar wel erg belangrijk. Je leert met dit hoofdstuk hoe je jouw website en de bezoekers stroom meet. Uit deze informatie kun je jij werkwijze en websites verbeteren.

15. Niet iedere bezoeker is evenveel waard

Bezoekers op je website zijn belangrijk, maar als je geld wil gaan verdienen moeten ze wel actie uitvoeren. Je leert in dit hoofdstuk hoe je meer uit je bezoekers kunt halen. Daarom is de data van het vorige hoofdstuk ook zo belangrijk. Dit hoofdstuk is ook erg interessant voor de gevorderden deze hebben als het goed is al een groot aantal bezoekers.

16. Hoe slimme funnels de helft van mijn omzet bepalen

Als jij je al een beetje verdiept hebt in affiliate marketing of in marketing algemeen heb je vast het woord “funnels” al langs zien komen. Het wordt vaak ingewikkeld uitgelegd. Dit is niet het geval in dit boek Jacko legt het makkelijk uit in dit hoofdstuk. Hij legt globaal uit hoe het werkt en wat het oplevert.

17. Hoe ik mijn winst gebruik om nog meer te winnen

De eerste commissies zijn een genot maar je wil graag opschalen naar een leuk maand inkomen. Jacko leert je in dit hoofdstuk hoe jij je business kunt opschalen naar een hoger level.

18. Blijf nieuwsgierig en verwaarloos je projecten niet

Luiheid ligt op de loer vooral als het lekker gaat. Jacko bespreekt deze valkuil en de andere valkuilen die vaak voorkomen. Blijf nieuwsgierig en leergierig is het advies van Jacko in dit hoofdstuk want stilstand is achteruit lopen .

19. Het is nu aan jou

Het boek eindigt met een belangrijke boodschap. Kortom vat de koe bij de horens en gas op de lolly. Aan de gang met je toko en zorgen dat jouw business blijft groeien ook bij een tegenslag.

De review.

Nu je weet wat je kunt verwachten zal ik mijn recensie en mening over het boek vertellen. Tussen de regels door is mijn mening al duidelijk geworden.

Jacko heeft met zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Mede door deze cursus ben ik ook geld gaan verdienen op het internet. Dus Jacko heeft een streepje voor bij mij. Dit wil niet zeggen dat ik niet kritisch ben. Zowel over de cursus als over dit boek. Het is een zeer interessant boek voor zowel de twijfelaar, beginners als gevorderden affiliate marketeer.

De beginner kan alle 223 gebruiken en krijgt waardevolle informatie het is wel zo dat dit geen cursus is die je stap voor stap helpt om succesvol te worden. Het zorgt wel voor de juiste mindset, inspiratie en kennis waar je iets mee kunt. Wil je een vliegende start maken bekijk dan de review Affiliate Marketing Revolutie eens de cursus van Jacko Meijaard.

De gevorderden hebben ondanks veel basis informatie en het leuke verhaal ook iets aan de inhoud. De laatste paar hoofdstukken geven veel informatie die jij vast allemaal nog niet weet of niet gebruikt. Met deze informatie kun jij je business naar een hoger plan tillen. Het eerste gedeelte van het boek is leuk om te lezen en goed om even terug naar de basis te gaan.

Het boek is goedkoop, wordt snel geleverd en je kunt het zien als een verzameling van ruim 10 jaar lang ervaring. Een mentor die je bij de hand neemt en zorgt dat jij ook succesvol kan worden. Je krijgt de handvatten toegereikt je moet alleen het schot op open doel nog raak schieten.

Het boek is lekker geschreven helemaal in de stijl van Jacko. Mag altijd graag zijn verhalen lezen.Naast de verhalen staan er veel adviezen en waardevolle tips in het boek.

Het boek wordt geschetst als gids naar een succesvolle business. Maar met het boek alleen red je het helaas niet. Wil je succesvol worden met affiliate marketing, dan heb je wel een goede cursus of zelfstudie ernaast nodig. Ondanks dit is het wel een echte aanrader voor zowel de beginner, de gevorderde als de twijfelaar die niet weet of het wel iets voor hem of haar is.

Waar kan ik het boek kopen?

Op dit moment is het boek alleen nog te koop via het bedrijf van Jacko Meijaard “Meijaard Media”. Klik hier of op de onderstaande link

Het boek kost (tijdelijk) € 7,75 de prijs is Inclusief Verzendkosten en BTW.

Vergelijkbare berichten