| |

De top 7 van de mooiste Kawaii tekenboeken 2023

Kawaii-tekenboeken zijn een populair genre van kunstboeken die lezers kennis laten maken met de schattige en grillige wereld van de Japanse Kawaii-kunststijl en -cultuur. Deze boeken bieden doorgaans stapsgewijze instructies voor het tekenen van Kawaii-personages en -scènes, waardoor ze toegankelijk zijn voor zowel beginners als ervaren artiesten.

Kawaii-kunststijl wordt gekenmerkt door het gebruik van pastelkleuren, eenvoudige lijnen en overdreven kenmerken, zoals te grote hoofden en ogen. Deze kenmerken geven Kawaii-personages een schattig en onschuldig uiterlijk, wat een centraal aspect is van de Kawaii-cultuur

Voor deze pagina heb ik de 7 leukste Kawaii boeken voor je op een rij gezet. Om je een goed beeld te geven van de boeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over de tekenboeken, waaronder de waardering en de recensies van de tekenaars. Via de link kun je het tekenboek van Kawaii eenvoudig en snel bestellen.

Hobbymax.nl

Kawaii: Leuke dieren tekenen

In de wereld van Kawaii maak je vet coole tekeningetjes:

  • Bekijk de schattige voorbeelden
  • Maak de tekeningen af
  • Pak een potlood of stift en ga aan de slag

ANGELA NGUYEN is als kunstenaar bekend om haar aandoenlijke illustraties. Ze werkt als illustrator en striptekenaar. Op internet staat ze bekend als Pikarar, de naam waaronder ze haar tekeningen publiceert. Ze heeft meer dan 40.000 volgers. Naast illustrator is Angela grafisch ontwerper, gespecialiseerd in druk, beweging, verpakkingen en digitale vormgeving. Toevoegen als favoriet


Kawaii doodles tekenen

De populaire kawaii-illustratice Zainab Khan, alias Pic Candle, maakt razendsnel superschattige tekeningetjes en in Kawaii doodles tekenen leert ze je in een paar stappen hetzelfde te doen. Het Japanse woord ‘kawaii’ betekent schattig, en dit boek staat dan ook bomvol met snoezige taco’s, sushi, smoothies, wolkjes, regenbogen, cactussen, bloemen, monstertjes, kopjes thee en nog véél meer.

Er zijn maar liefst 75 superzoete figuurtjes die je stap voor stap kunt natekenen. Dankzij deze simpele spoedcursus kawaii doodelen, is het voor iedereen een koud kunstje om notitieboekjes, agenda’s en bullet journals op te vrolijken met kawaii-figuurtjes. Cuteness overload!


Kawaii: Leuke Dingen Tekenen

  • Welkom op deze vet leuke planeet!
  • GEEF elke tekening iets leuks.
  • LEER waar het allemaal om draait.
  • PAK een pen of potlood en ga aan de slag.

Kawaii: Leren Tekenen

Kawaii leren tekenen staat vol eenvoudige tekenideeën en stap-voor stapinstructies voor meer dan 100 grappige tekeningen en schattige figuurtjes. Sarah Alberto, bekend van ‘Doodles by Sarah’, gaat steeds uit van eenvoudige vormen, zoals een cirkel of een vierkant en laat zien hoe je van daaruit een grappige plant, een smakelijke donut, een lief gezichtje of een wollige wolk tekent en nog veel meer.

Daarbij geeft ze snelle tips en trucs voor de beste effecten. En variaties. Pak gewoon een pen en je kunt meteen aan de slag. Met deze simpele maar grappige tekeningen als voorbeeld ben je in no time verslingerd aan deze tekenstijl!


Kawaii schattige fantasiedieren tekenen

In de wereld van Kawaii maak je vet coole tekeningetjes.

Teken grappige beestjes uit fantasiewerelden.
Bedenk je eigen schattige muthische wezentjes.
Pak een potlood of stift en ga aan de slag.


Kawaii kittens tekenen

In Kawaii Kittens tekenen leert Olive Young je hoe je stap voor stap de allerschattigste kittens tekent.

Love them or hate them, deze katten zijn voor iedereen onweerstaanbaar! In Kawaii kittens tekenen leert de populaire Instagram-kunstenaar Olive Yong (alias Bichi Mao) je hoe je de schattigste kittens tekent. De 75 stap-voor-staptutorials laten je zien hoe je schattige kawaiikittens tekent die allerlei malle dingen doen, zoals spelen, slapen, eten, rekken, op avontuur zijn en nog veel meer.

Ook deelt ze tips en trucs voor het tekenen en kleuren van je kittens en het maken van de perfecte gezichtsuitdrukking. Pak je tekengerei erbij en maak de purrfecte kawaiikittens!


Kawaii tekenen

Vrolijk tekenboek dat stap-voor-stap uitlegt hoe je kawaii kunt tekenen. Diverse categorieën met trendy kawaii-figuurtjes zoals de octopus, avocado en cactussen.

Leer in dit boek de basis van het kawaii-tekenen en laat je inspireren door de meer dan 100 voorbeelden. Heb je het eenmaal onder de knie, dan versier jij straks alles met deze schattige tekeningen!


Hobbymax.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *