|

De top 10 van de leukste Woezel en Pip boeken voor 2024

Woezel en Pip is een geliefde kinderboekenreeks die de avonturen van twee vriendelijke honden volgt. Gemaakt door de Nederlandse auteur en actrice Guusje Nederhorst. Woezel en Pil is een populaire serie geworden met boeken, speelgoed en zelfs een musical. de honden Woezel en Pip staan ​​bekend om hun vrolijke en speelse persoonlijkheid, waardoor ze herkenbaar en vertederend zijn voor jonge lezers.

De boekenserie bevat vele spannende avonturen die Woezel en Pip beleven, vaak met hun vrienden in de magische Tovertuin. De verhalen zitten boordevol leuke en boeiende activiteiten, zoals leren over getallen en tellen met behulp van Woezel en Pip. De verhalen leren ook waardevolle lessen over vriendschap, vriendelijkheid en het oplossen van problemen. De avonturen van Woezel en Pip zijn niet alleen vermakelijk maar ook leerzaam.

Maar welke boeken van Woezel en Pip zijn nu het leukste? Om hier antwoord op te geven heb ik de 10 leukste Woezel en Pip boeken voor je op een rij gezet. De boeken worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Voor extra informatie heb ik nog een link van Bol.com geplaatst.

BoekenBoeken

Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin

In deze magische voorleesbundel vertellen en beleven de vriendjes zes klassieke sprookjes opnieuw met elkaar. Maar nu met een Tovertuintwist!

Sprookjes uit de Tovertuin is de nieuwste magische aanwinst in de Woezel & Pip voorleesbundelreeks! Woezel en Pip en hun vriendjes zijn dol op sprookjes, maar hoe gingen die verhaaltjes ook alweer precies? De kikkerprins wil altijd kikker blijven, Roodkapje wordt vriendjes met de wolf, Hans en Grietje ontmoeten de tandenfee, de prins van Assepoester speelt het liefst in de zandbak en de stiefmoeder van Sneeuwwitje stuurt Sneeuwwitje op vakantie naar het land van de zeven dwergen omdat zij de liefste wil zijn.

In deze magische voorleesbundel vertellen en beleven de vriendjes de klassieke sprookjes opnieuw met elkaar. Maar nu met Tovertuintwist! Sprookjes uit de Tovertuin zorgt voor een voorleesmoment vol fantasie en plezier!


Woezel & Pip – Samen tellen

Stevig kartonboekje om samen met Woezel en Pip van 1 tot 10 te leren tellen.

Woezel en Pip leren tellen in de Tovertuin. Kun jij al tot tien tellen? Leer het samen met Woezel en Pip. Stevig kartonboek vanaf circa 12 maande


Woezel & Pip – 5 minuten verhaaltjes

5 minuten verhaaltjes van Woezel & Pip is een leuke verhalenbundel met korte verhaaltjes om voor te lezen voor het slapengaan of gewoon voor even tussendoor.

In de Tovertuin is altijd van alles te beleven. Woezel, Pip en hun vriendjes gaan op zoek naar de zomer, dromen over de Opzijnkoptuin, tekenen zebratijgerfantvogels en als het volle maan is veranderen ze in wolven… en nog veel meer! Beleef eindeloos voorleesplezier met deze bundel boordevol verhalen die je in 5 minuten kunt voorlezen. Perfect als ritueel voor het slapengaan of gewoon voor even tussendoor. Want het is altijd tijd voor avontuur!


Woezel & Pip – Slaap lekker

Dit kartonboek vol kleurrijke illustraties met vuurvliegjes die echt licht geven door middel van lampjes. Als het verhaaltje uit is, blaast het kind zelf de lampjes uit. Slaap lekker!

Een magisch bedtijdverhaal voor elke avond. Met vuurvliegjes blaas je niet alleen de dag, maar ook dit avontuur uit. Droom maar zacht, vriendje.


Woezel & Pip – SinterWoezel en Pietje Pip

Miniboekje waarin Woezel en Pip de schoen zetten voor Sinterklaas. Het ideale schoencadeautje!

Sinterklaas is in het land, Woezel en Pip mogen hun schoentje zetten! Wat zou het worden? Een step of een raceauto? Pip droomt van een ritje op Sints paard. Midden in de nacht schrikken Woezel en Pip wakker. Er wordt geklopt op het hok! Wie o wie zou dat nou zijn?


Woezel & Pip – De leukste voorleesavonturen

Heerlijke voorleesbundel met negen verhalen over de avonturen van de vrolijke hondjes.

Woezel en Pip spelen met hun vriendjes, maken een spannende tocht door de mist en mogen een dagje naar school. En als Woezel en Pip zich toch een keer vervelen, verzinnen ze gewoon hun eigen avontuur! In deze vrolijke voorleesbundel beleven Woezel en Pip spannende, grappige en ontroerende avonturen. Ga je mee?


Woezel & Pip – Eerste woordjes

Stevig kartonboekje om plaatjes aan te wijzen en te benoemen. Een leuke manier om de eerste woordjes te leren!

Woezel en Pip ontdekken steeds nieuwe woorden in de Tovertuin.
Ken jij ze al?
Ga mee op ontdekkingsreis.

Stevig kartonboek vanaf circa 12 maanden.


Woezel & Pip – Uitdeelboekjes

Met de Woezel & Pip uitdeelboekjes geef je al je vriendjes een glimlach mee naar huis. Een glimlach die blijft. Want wat is er nou leuker om te trakteren dan Woezel & Pip?

Hoera, het is feest!: Hoera, het is feest! met dit boekje neem je alle pret mee naar huis. Met slingers om blij van te worden, taart om te delen en vriendjes om mee te dansen. Zo is het elke dag feest. Allerleukste vriendje: Wil jij al je vriendjes vertellen hoe leuk je ze vindt? Woezel en Pip weten wel hoe. Met dit hartverwarmende uitdeelboekje. De liefste traktatie voor de leukste vriendjes die er zijn


Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief

Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel wil al zijn vriendjes vertellen hoe lief hij ze vindt. Maar de allerliefste is toch wel… Pip!


Woezel & Pip – Stop, hou op!

Leerzaam en toegankelijk geïllustreerd prentenboek over pestgedrag en hoe daarmee om te gaan binnen de veilige belevingswereld van de Tovertuin. Tot stand gekomen met Stichting Stop Pesten Nu.

Woezel en Pip spelen met hun vriendjes in de Tovertuin. Dan valt Charlie in een modderplas. Buurpoes maakt grapjes over hem en Woezel lacht hem uit. En Pip? Die staat erbij en kijkt ernaar. Verdrietig loopt Charlie weg. Tante Perenboom legt de vriendjes uit waarom Charlie zich zo rot voelt. Woezel, Pip en Buurpoes schrikken ervan. Dat was niet de bedoeling! Ze zeggen sorry en al gauw zijn ze allemaal weer vriendjes.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten