| |

De top 10 van de beste boeken over goochelen (goocheltrucs) 2024

Goochelen is niet alleen voor kinderen, ook volwassenen zijn steeds meer geïnteresseerd in het goochelen en alles wat er mee te maken heeft. Vroeger haalde bijna alles goochelaars de trucs en magie uit boeken, tegenwoordig zijn er ook vele andere mogelijkheden waar jij de trucs en de informatie vandaan kunt halen.

Toch blijven boeken een belangrijk onderdeel en vind je hier veel informatie die je elders niet makkelijk of helemaal niet kunt vinden. Om te zorgen dat jij de beste boeken over goochelen, goocheltrucs, goochelaars etc uit kiest heb ik je geholpen met de top 10 van beste goochel boeken.

Om je een goed beeld te geven van de boeken, heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over het boek, waaronder de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen. Een goed alternatief voor Bol.com is Bookspot.nl

Mindf*ck – 101 illusies & experimenten

Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein.


Met deze 101 illusies en experimenten ervaar je zelf hoe makkelijk je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Hoe kan het boojiverbled dat je dit knut lzeen. En natuurlijk leer je ook hoe je de meest spectaculaire mindf*cks bij anderen kunt uitvoeren!


Ook jij kunt:

 • Gedachtenlezen
 • De allerbeste verkooptrucs leren
 • Nooit meer iemands naam vergeten
 • Iemand online (of offline) versieren
 • Persoonlijke informatie van wildvreemden achterhalen
 • Optische illusies creëren met alledaagse voorwerpen
 • Leugens detecteren
 • Anderen op afstand beïnvloeden
 • Paranormale gaven ontmaskeren
 • Een wandelende rekenmachine worden
 • De sterkste man van het land verslaan
 • Altijd winnen met kop of munt

Victor Mids en Oscar Verpoort ontmoetten elkaar op de middelbare school door hun gedeelde hobby: illusionisme. Sindsdien zijn ze beste vrienden en bedachten ze samen het tv-programma MINDF*CK. Victor is illusionist en studeerde geneeskunde. Oscar is producent en regisseur en afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie. In zowel het tv-programma als het boek brengen ze hun passie voor illusies, kunst en wetenschap op een unieke manier samen.


De beste goochelaar van de wereld vol sensationele goocheltrucs

In dit boek lees je een spannend verhaal en tegelijkertijd leer je spectaculaire trucs: een voorwerp laten verdwijnen, gedachtelezen, een kaarttruc uitvoeren, de toekomst voorspellen en meer!

MINDF*CK je vrienden met De beste goochelaar van de wereld van meestergoochelaar Matt Edmondson, met illustraties van Garry Parsons. Voor alle goochelaars in de dop van 7 jaar en ouder, mét zeven trucs die je meteen kunt uitvoeren.

Ga samen met Elias op zoek naar de beste goochelaar van de wereld. Er staat je een geweldig avontuur te wachten en onderweg leer je spectaculaire trucs! Ontdek hoe je een voorwerp kunt laten verdwijnen, kunt gedachtelezen, een kaarttruc kunt uitvoeren, de toekomst kunt voorspellen en meer!


Het grote Ketnet goochelboek – Verbaas je vrienden met fantastische trucs

Abracadabra! Lees dit boek en je verandert in een echte goochelaar.

Verbaas je vrienden met indrukwekkende goochelkunsten: Leer hoe je in enkele luttele seconden water in ijs verandert.

Ontdek hoe je tandenstokers kan laten dansen.

 • Tover een muntstuk weg
 • Met stap-voor-stap instructies
 • Leuke tips
 • Duidelijke illustraties
 • Met weetjes over beroemde goochelaars

Houdini voor kids – een hoge hoed vol goocheltrucs

Een hoge hoed vol goocheltrucs Goocheltrucs? Die maak je simsalabim helemaal zelf. Met behulp van dit geweldig leuke boek.

Bijna alle spullen die daarvoor nodig zijn, liggen al in de keukenla, handwerkkist of hobbydoos. Met garen, een lege fles, een bankbiljet, paperclips, kralen, papieren of plastic bekertjes, een muntstuk, een veiligheidsspeld, papieren zakdoekjes, elastiekjes, plakband enzovoort, enzovoort worden in een wip tientallen trucjes gemaakt.

Goocheltrucs die vrijwel zonder uitzondering zonder veel oefening direct worden vertoond. En wat wordt er zoal vertoond? Munten die verdwijnen. Of juist niet. Zwevende potloden. De zwaartekracht die wordt overwonnen. Glazen die in het niets oplossen en kaarten die telepathisch worden gelezen.


Ik leer goochelen

100 verbluffende trucs stap voor stap uitgelegd Wil je een echte goochelaar worden en je vrienden en familie verrassen met je goochelkunst? Dan is dit boek echt iets voor jou.

Het bevat 100 leuke en originele trucs die elke toeschouwer versteld zullen doen staan. Alle trucs worden stap voor stap en met duidelijke illustraties uitgelegd.

Zo leer je gemakkelijk alle goochelgeheimen en ken je met wat oefening al snel de kneepjes van het vak.

Neem dus je toverstok en. proberen maar!


Nicholas. Geheimen van een goochelaar

In het razend populaire tv-programma Nicholas trekt illusionist Nicholas Arnst de straat op om argeloze voorbijgangers op straat en Bekende Vlamingen te verbazen met zijn street magic.

Mysterieuze verdwijningen, coole kaarttrucs en andere vingervlugge close-up acts laten iedereen versteld staan. ‘Dees kannekik ni aan’: Karen Damen vatte het mooi samen. ‘Hoe doet hij dat toch allemaal?’ vraagt heel Vlaanderen zich met open mond af.

In zijn boek onthult Nicholas meer dan wat hij op televisie laat zien. Niet alleen leert hij je technieken waarmee je zelf ‘mirakels’ kan produceren; Nicholas laat doorheen deze trucs ook zien wie hij echt is, wat hem drijft.

Want achter elk van zijn trucs schuilen persoonlijke verhalen die het miljoen kijkers van zijn tv-programma nog niet kennen.

Dit boek vertelt je ook deze verhalen: persoonlijke ervaringen die Nicholas echt verwonderen. Het is dit gevoel voor verwondering dat Nicholas wil delen.


50 magische goocheltrucs

Heb je altijd al willen toveren? Goochelen is net magie!

Met deze 50 kaarten word je snel een echte goochelaar en kun je je eigen goochelshow opvoeren! Je publiek zal versteld staan als je munten uit lege zakjes tovert, knopen laat verdwijnen of een toverstaf vleugels geeft.

Een, twee, drie – dit is echte magie!

Goocheltrucs in 3 moeilijkheidsniveau’s, staat per kaart aangegeven


Mindf*ck Next Level

Na het megasucces van MINDF*CK komen Victor Mids en Oscar Verpoort nu met MINDF*CK: NEXT LEVEL.

In dit boek geven ze nog meer geheimen en spectaculaire illusies uit het populaire tv-programma MINDF*CK prijs.

Ervaar pagina na pagina hoe het is om zelf gemindf*ckt te worden, verbaas je vrienden en leer gaandeweg alles over de werking van je brein, cognities en zintuigen.

Hoe makkelijk is jouw brein eigenlijk te bespelen, te misleiden en op het verkeerde been te zetten?

Weet jij je te wapenen tegen alle verrassende en bizarre mindf*cks uit dit boek?

Ga de uitdaging aan met meer dan 102 nieuwe illusies en onverklaarbare, interactieve experimenten. En maak je borst maar nat, want wat je ook probeert, MINDF*CK: NEXT LEVEL is je altijd minstens één stap voor… Na het lezen van MINDF*CK: Next Level kan ook jij:

 • Iemand een déjà vu laten ervaren
 • Vijftien centimeter boven de grond zweven
 • Iemand twintig euro voor een tientje laten betalen
 • Spontaan iemands verjaardag raden
 • In één seconde een flesje water laten bevriezen
 • Iedere date om je vinger winden
 • Je telefoon door een opgeblazen ballon heen duwen
 • Observeren als Sherlock Holmes
 • Iemand een déjà vu laten ervaren
 • Iedere sollicitatie tot een goed einde brengen
 • Ervaar het zelf… 

Hans Klok

Hans Klok is al meer dan dertig jaar een begrip in de internationale showbizz en een constante factor in onze eigen polderentertainmentindustrie. Al vanaf begin jaren negentig treedt hij onafgebroken op over de hele wereld: van China tot Frankrijk, van Duitsland tot Las Vegas, van Engeland tot een circustent op een verwaaid industrieterrein in de Hollandse provincie.

In eigen land is hij al vele jaren een echte BN’er – te zien in talkshows, reclames, quizshows en op rode lopers als goedlachse, aimabele publieksfavoriet. Soms vergeten we daarom misschien wel eens dat hij behoort tot de top drie van beste illusionisten ter wereld, vergelijkbaar met legendes als David Copperfield en Siegfried & Roy. Een echte vakman, al vanaf zijn vroegste jeugd geobsedeerd door de magie en de geschiedenis van zijn metier. Ook nu nog is hij dagelijks vol overgave in de weer met nieuwe trucs: bouwen, repeteren, verfijnen.

Ondanks dat hij nog altijd op de top van zijn kunnen is, beginnen ook voor The World’s Fastest Magician de jaren te tellen: lange dagen en nachten op tour, blessures die opspelen, een blousje dat inmiddels wat strak om de buik zit. Journalist Marcel Langedijk volgde Hans Klok een jaar lang op de voet, op zoek naar de man en de wereld achter de illusie. Hans Klok is een goudeerlijk, geestig en onweerstaanbaar verhaal over de avonturen van een van de meest authentieke entertainers die ons land rijk is.


Verbluffende goocheltrucs

60 originele trucs stap voor stap uitgelegd. Wil je een echte goochelaar worden en je vrienden en familie verrassen met je goochelkunst? Dan zijn deze kaarten echt iets voor jou. Ze bevatten 60 leuke en originele goocheltrucs die elke toeschouwer versteld zullen doen staan. Alle trucs worden stap voor stap en met duidelijke illustraties uitgelegd. Zo leer je gemakkelijk alle goochelgeheimen en ken je met wat oefening al snel de kneepjes van het vak!

Vergelijkbare berichten