|

De top 4 van de beste boeken over Human Design 2023

Human Design is een uniek systeem van zelfontdekking dat inzicht biedt in het begrijpen van zichzelf en het navigeren door het leven. Het is ontstaan ​​in Ibiza, Spanje in januari 1987 toen Ra Uru Hu een breed scala aan kennis ontving, waaronder het Human Design System.

Dit systeem combineert elementen van westerse wetenschappen, zoals genetica, kwantumfysica en biochemie, met oosterse systemen om een ​​holistisch begrip van individuen te bieden.

Human Design leert dat elke persoon een uniek ontwerp en doel heeft, en dat ze door zich aan te sluiten bij hun ware aard, een authentieker en bevredigender leven kunnen leiden

Meer over Human Design lees je in de boeken die ik geselecteerd heb voor deze pagina. Om je een goed beeld te geven van de boeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst.

De link geeft veel extra informatie over het boek waaronder de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun jij het boek over Human Design eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Human design

Wie ben je werkelijk? Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Het Human Design-systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en grenzen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Ben je op emoties gericht of handel je juist heel zakelijk? Ben je een ondernemer of kun je beter afwachten tot je ergens voor gevraagd wordt? Wat is jouw unieke rol in het grotere geheel?Aan de hand van je geboortedatum en -tijd geeft het Human Design-systeem je een handleiding voor je dagelijkse leven.Met deze kennis in de hand, ontdek je waar het in jouw leven werkelijk om gaat.

Over het Human Design systeem

‘Vraag je je soms af of je wel het maximum haalt uit je leven? Het Human Design systeem kan het je vertellen.’ GoedGevoel

‘Het Human Design systeem laat zien hoe je in elkaar zit.’ Happinez


Human Design

Human Design De blauwdruk van jouw gezondheid Wist je dat Manifestors zwaarder worden als ze niet manifesteren? En dat Projectors beter liggend de dag af kunnen sluiten, omdat ze anders niet kunnen slapen? Wist je al dat jouw design bepaalt of je een vleeseter of vegetariër bent? In dit boek lees je alles over de unieke blauwdruk van jouw gezondheid. Daarbij gaat het om je energietype, je profiel, je verteringstype en je sterkste zintuig. Ook lees je hoe ons verteringsstelsel is opgebouwd en welke centra, kanalen en poorten daarbij een rol spelen.

Met behulp van dit boek kun je ontdekken of jouw lichaam een voorkeur heeft voor eiwitten, koolhydraten of vetten. Het helpt je om je kwetsbaarheden en kwaliteiten in kaart te brengen, zodat jij kunt samenvallen met de blauwdruk van je gezondheid. Dit boek is het langverwachte vervolg op Human Design, de blauwdruk van je leven, dat verscheen in 2013.


Ontdek je Human Design

Wanneer je in Human Design duikt en voor het eerst je profiel ziet, dan kan het compleet overweldigend overkomen. Waar begin je en wat betekent het allemaal? In dit Human Design boek leg ik jou op een eenvoudige manier uit WAT alle informatie in jouw profiel betekent en waar je nog meer informatie kan vinden die specifiek is voor jouw profiel.

Wat kun je verwachten:

  • Wat jouw energietype betekent en hoe je dit kan omarmen
  • Hoe je weet of je op de juiste weg bent en hoe jij makkelijker keuzes maakt
  • Hoe jouw energetische lichaam werkt, hoe anderen jou beïnvloeden en hoe jij anderen beïnvloed
  • Wat jouw kracht en jouw zielsmissie zijn!

In dit boek leg ik je uit wat alle onderdelen van een Human Design profiel zijn. Ik leg je uit wat de rode en zwarte kant van Human Design betekent en hoe je dit kan gebruiken. Dit e-book is inclusief een unieke Human Design meditatie voor dagelijks gebruik om je Human Design profiel echt te omarmen en implementeren! “Je bent niet geboren om in het systeem te passen. Je bent geboren om te zijn wie je ECHT bent. Human Design is de tool die laat zie wie die persoon echt is en hoe jij kan leven naar jouw blauwdruk!” – Mariska


Grote Mensen Doen Alsof – zelfbewust met Human Design

Mensen zijn in de war. Steeds meer jongvolwassenen lijden aan angststoornissen, depressies en verslavingen waarvoor zij psychische zorg nodig hebben. Een belangrijke oorzaak is de manier waarop het onderwijssysteem is ingericht.

Grote mensen doen alsof gaat over de existentiële crisis van deze tijd, waar mensen vervreemd zijn geraakt van de natuur en hun ware aard. Als we ons onbegrensde potentieel herinneren en anders gaan kijken, vanuit andere overtuigingen, kan het vertrouwen worden hersteld. Het zou veel meer mogen gaan over innerlijke ontwikkeling en het ‘mens-zijn’, zodat kinderen opgroeien in een systeem waar samenwerking en compassie centraal staan, in plaats van competitie en status.

Grote mensen doen alsof gaat over liefde: de liefde voor het leven, universele liefde, levenskunst en zelfliefde. Het gaat over de eeuwige innerlijke strijd tussen goed en kwaad. Maar het goede doen is een individueel proces, er is geen goede of foute weg, alleen joúw weg. Human Design is niet moralistisch, het is een instrument voor bewustzijn.

Grote mensen doen alsof gaat over alles wat ik op school had willen leren! Human Design, een synthese van esoterische en moderne wetenschappen, brengt ieders unieke blauwdruk in kaart van waaruit bewustzijn en persoonlijke inzichten ontstaan. Zo leidt dit systeem niet alleen tot een beter begrip voor onszelf en de ander, maar laat het ook zien hoe wij energetisch functioneren en met elkaar verbonden zijn. Wat mensen spiritualiteit noemen, is in wezen natuurkunde die we nog niet begrijpen. Hoe mooi zou het zijn als deze kennis geïntegreerd wordt in het onderwijs en de opvoeding?

Kindercoaches, ouders en onderwijsprofessionals kunnen met deze kennis echt iets betekenen voor kinderen!

Barbara Le Noble is opgeleid tot Human Design analist en combineert haar unieke inzichten met universele kennis. Ze verweeft het gedachtegoed van oude filosofen met hedendaagse denkers en neemt je mee in haar transformatieproces. Deels geschreven vanuit het perspectief van een nieuwsgierig kind met een rijk gevoelsleven en een heldere geest. In het laatste deel een visie op de toekomst aan de hand van de planetaire globale cycli en achtergrondfrequenties waardoor het verhaal de komende jaren gedicteerd wordt. “The forces may be known, the form is still unknown.”

Deze mooi vormgegeven editie is voorzien van een duurzame hardcover en is rijkelijk geïllustreerd. De tweede druk is een gewijzigde herdruk van het origineel dat begin 2023 verscheen en is rijkelijk voorzien van foto’s en afbeeldingen die de Human Design theorie verduidelijken.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *