De top 7 van de beste boeken van Brenda Novak 2024

Brenda Novak is een Amerikaanse bestsellerauteur die bekend staat om haar romantische en spannende romans. Ze is geboren op 10 augustus 1964 in Vernal, Utah. Novak heeft talloze boeken geschreven in verschillende romantische subgenres, waaronder hedendaagse romantiek, historische romantiek en romantische spanning. Ze is met name bekend om haar “Whiskey Creek” en “Silver Springs” series, die een toegewijde schare lezers onder romantiekfans hebben vergaard.

Naast haar succesvolle carrière als romantische auteur staat Brenda Novak ook bekend om haar filantropische inspanningen. Ze richtte de Brenda Novak Diabetes Research Fund op, een non-profitorganisatie die geld inzamelt voor diabetesonderzoek. Deze liefdadigheidsinspanning werd geïnspireerd door haar persoonlijke ervaring met diabetes, aangezien een van haar kinderen de ziekte heeft. Novak heeft jaarlijkse online veilingen georganiseerd om diabetesonderzoek te ondersteunen, en haar inspanningen hebben aanzienlijke fondsen opgeleverd voor dit doel.

De boeken van Brenda Novak zijn populair vanwege hun boeiende personages, emotioneel geladen verhaallijnen en goed uitgewerkte romances. Haar bijdragen aan de wereld van romantische literatuur hebben haar een toegewijde lezersgroep en kritische lof opgeleverd.

Op deze pagina vind je de top 7 van de beste en leukste boeken om te lezen van Brenda Novak. Om je een goed beeld te geven van de boeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over het boek.

BoekenBoeken

Whiskey Creek 4 – Nieuwe dromen

Om te helpen het restaurant van haar oma te behouden, keert Addy terug naar Whiskey Creek, waar ze haar jeugd heeft doorgebracht. Daar loopt ze direct Noah Rackham tegen het lijf, van wie ze als tienermeisje al droomde. En dit keer is het duidelijk dat hij ook wat voor háár voelt. Maar Addy heeft een geheim waardoor ze haar gevoelens voor Noah niet toe kan laten. Een geheim dat ze nooit zal kunnen prijsgeven…


Een zomer vol verrassingen

Na de dood van haar vader, een Amerikaanse senator, reist Marlow Madsen naar haar moeder op het eilandje voor de kust van Florida waar ze vroeger altijd de zomers doorbracht. Voor Marlow is de reis een kans om na lange tijd de banden met haar familie aan te halen. Ze wordt vergezeld door haar vriendinnen Aida en Claire, die net als zij behoefte hebben om even pas op de plaats te maken.

Marlow benut haar tijd op het eiland om nieuwe wegen te verkennen. Maar wanneer het testament van haar vader een groot geheim aan het licht brengt, dat alles wat ze dacht te weten over haar familie op losse schroeven zet, wordt ze gedwongen haar verleden én haar toekomst met andere ogen te bekijken. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen om haar bij te staan – maar de meeste steun komt uit wel héél onverwachte hoek!


Silver Springs 1 – Silver Springs 3

(1) KERSTMIS IN CALIFORNIË
Stel je voor: je ex kan niet verkroppen dat je het uitgemaakt hebt en zet uit wraak een seksvideo van jullie op internet. Het overkomt nieuwslezer Emery Bliss. En dat niet alleen, het kost haar ook nog eens haar baan. Ze duikt onder in haar geboorteplaats Silver Springs en is voorlopig niet van plan iets met een man te beginnen. Maar wanneer ze Dallas Turner tegen het lijf loopt, ziet ze iets bijzonders in hem.

Bergbeklimmer Dallas is thuis voor de kerst en de bruiloft van zijn adoptiemoeder, maar voelt zich maar slecht op zijn gemak. Dankzij zijn moeilijke jeugd zit hij liever in zijn eentje boven op een berg dan dat hij sociaal bezig is. Emery zorgt er echter voor dat hij toch een manier wil vinden om zijn verleden achter zich te laten.

Zowel Emery als Dallas had een rustig kerstfeest voor ogen, maar de vonken die tussen hen overspringen zijn sterk genoeg om een vlam te ontsteken… die misschien wel eeuwig zou kunnen blijven branden!

(2) EEN HEEL NIEUW BEGIN
Kinderarts Natasha Gray mag dan alles kwijt zijn geraakt – haar baan, haar huwelijk, haar huis in LA – dat betekent nog niet dat ze op hulp zit te wachten van Mack Amos. Ze is van plan samen met haar zoontje een nieuw leven op te bouwen in Silver Springs, en in die plannen is geen ruimte voor een man – en al helemaal niet voor de man die niet één, maar twéé keer haar hart brak!

Mack weet dat Natasha als tiener verliefd op hem was, al mocht hij daar toen absoluut niet op ingaan. Makkelijk was dat niet, want heimelijk koesterde hij dezelfde gevoelens voor haar. Geen wonder dus, dat ze die ene avond zeven jaar geleden tóch in elkaars armen belandden. Maar al sinds zij daarna vertrok naar LA, heeft hij het vermoeden dat ze iets voor hem achterhoudt…

Tot Natasha’s frustratie blijkt al snel dat de tijd niets heeft veranderd aan haar verlangen naar Mack; erger nog, de aantrekkingskracht tussen hen is sterker dan ooit! Maar durft ze haar hart voor de derde keer in de waagschaal te leggen… en daarbij nog véél meer te riskeren?

(3) HARTVERWARMENDE KERST
Hollywood-starlet Tia Beckett weet uit ervaring dat je leven van het ene op het andere moment compleet kan veranderen. Haar carrière zat in de lift, totdat ze betrokken raakte bij een ernstig ongeluk, met een litteken in haar gezicht als gevolg. In de overtuiging dat haar dromen om een echte ster te worden voorbij zijn, besluit ze de rust op te zoeken in het afgelegen landhuis van haar producer. Maar dan blijkt daar nog een gast te verblijven tijdens de feestdagen. En deze Seth is helaas zo knap, dat het onmogelijk is hem te negeren!

Kunstenaar Seth Turner heeft genoeg redenen om mensen op afstand te houden. Ook al is hij gelukkig met zijn baan als kunstdocent aan de New Horizons Boys Ranch, hij is diep getekend door het verlies van zijn vrouw slechts een paar jaar na hun huwelijk. Toch voelt hij zich onverwacht aangetrokken tot de mooie Tia. Misschien dat zij zijn bevroren hart met haar warmte kan ontdooien. Daar is immers geen beter moment voor dan met kerst!


Vanuit het graf

Een seriemoordenaar die geen sporen achterlaat… Twaalf jaar lang heeft de Sandpoint Strangler in Seattle zijn gruweldaden kunnen verrichten. In de omgeving van de universiteit zijn elf vrouwen verkracht en gewurgd, allen op dezelfde manier. De hoofdverdachte, Ellis Purcell, heeft nooit bekend. Vóór het onderzoek zo ver komt dat hij gearresteerd kan worden, pleegt hij zelfmoord.

De moorden stoppen, de zaak wordt gesloten. Madison, de dochter van Purcell, zou willen dat ook zij de zaak kon sluiten. De afgelopen jaren zijn een nachtmerrie voor haar geweest, met als vreselijk dieptepunt de zelfdoding van haar vader, wiens onschuld ze altijd fel heeft verdedigd. Dan ontdekt ze in de kruipruimte van haar ouderlijk huis iets wat de nachtmerrie in alle hevigheid doet herleven. Was haar vader dan toch schuldig?

Caleb Trovato – die ten tijde van de eerste moorden bij de politie van Seattle werkte – is ervan overtuigd dat Purcell de seriemoordenaar was, en diens dood verandert daar niets aan. Tot zijn ex-schoonzus wordt vermist. Zij past precies in het slachtofferprofiel van de Sandpoint Strangler: jong, tenger, woonde vlak bij de universiteit. Eén ding is zeker: het onderzoek moet heropend worden. Dus wanneer Madison haar koetshuis te huur aanbiedt, ziet Caleb zijn kans schoon… Dit verhaal is eerder verschenen.


Liefde te over

Silver Springs Eén keer een uitspatting, en alles staat op zijn kop! Deel 3 Nadat ze haar verloofde betrapte met een ander, besluit keurige wetenschapper Ellie Fisher eens goed uit de band te springen. Wanneer ze een sexy donkere man ontmoet in een club, laat ze zich verleiden tot een wilde onenightstand. De volgende ochtend neemt ze beschaamd de benen – ze weet zelfs niet hoe de knappe vreemdeling heet. Op zich geen probleem… tot ze zwanger blijkt te zijn!

Als professioneel footballspeler is Hudson King voorzichtig met vrouwen: die zijn alleen maar uit op zijn roem en geld. De mooie Ellie leek echter zo anders, zo oprecht geïnteresseerd in hém… Dus wanneer ze ineens voor zijn neus staat met het bericht dat ze zijn baby verwacht, schrikt hij behoorlijk. Natuurlijk wil hij zijn kindje niet in de steek laten, en hij vraagt haar zelfs naar Silver Springs te verhuizen. De vonk tussen Ellie en hem is er nog steeds, maar kan hij zijn twijfels overwinnen? Dit verhaal is afzonderlijk leesbaar.


De perfecte moord

Al een jaar is Sebastian Costas op zoek naar de man die zijn ex-vrouw en zoon heeft vermoord. Hij is ervan overtuigd dat Malcolm Turner, haar tweede echtgenoot, de dader is en dat deze na de moord zijn eigen dood in scène heeft gezet om onder een valse naam een nieuw leven te kunnen beginnen. Dan krijgt hij op een dag een telefoontje van Jane Burke. Zij werkt bij De Laatste Linie en belt hem over een zaak die ogenschijnlijk niets met de dubbele moord te maken heeft, maar waarin wel de naam Wesley Boss is opgedoken – de naam waarvan Sebastian weet dat Malcolm die nu gebruikt. Omdat deze ontdekking voor zowel Sebastian als Jane een doorbraak in hun zaak zou kunnen betekenen, besluiten ze samen verder te zoeken. Malcolm lijkt echter van plan zijn huid duur te verkopen – en daarbij niet op een moord meer of minder te kijken…


Eindelijk zomer

Als er midden in de nacht een onbekende man op haar deur klopt, aarzelt Callie Vanetta niet. Ze belt de politie. Wanneer die arriveert, lijkt de man verdwenen, maar als ze weer alleen is, treft ze hem aan in haar badkamer. Hij is gewond en heeft dringend hulp nodig.

Callie besluit hem onderdak te bieden zodat hij op krachten kan komen. Het idee dat ze zichzelf daarmee in gevaar kan brengen, zet ze van zich af. Ze heeft toch weinig te verliezen: als er niet snel een donorlever voor haar beschikbaar komt, sterft ze. Dus waarom zou ze haar laatste zomer niet doorbrengen met een knappe vreemdeling?

Levi McCloud heeft zo zijn geheimen. Een adempauze op Callies boerderij is daarom zeer welkom, maar hij wil haar voor geen goud in de problemen brengen en dus kan hij maar kort blijven. Als je gastvrouw zo aantrekkelijk en intrigerend is als Callie is dat echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *