|

De top 7 van beste boeken om Japans te leren (2023)

Japans leren is geen makkelijke opgave en gaat ook wel even tijd kosten voor dat je de Japanse taal onder de knie krijgt. Maar dit betekend uiteraard niet dat het niet mogelijk is. Onze Nederlandse taal heeft weinig overeenkomsten met het Japans. Dit heeft ook te maken dat de Japanse taal geen gebruik maakt van het Latijnse Alfabet. De Japanse taal heeft een eigen schrift.

Op deze pagina vind je boeken om zelfstandig Japans te leren. De boeken zijn heel divers en worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Naast de boekomschrijving vind je ook nog een link van Bol.com. Deze link geeft veel extra informatie en via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

Leer Japans (taalcursus voor beginners)

Leer de belangrijkste uitdrukkingen in het Japans voor je vakantie of zakenreis. Je kunt naar deze audio luisteren in de trein, op werk, of voor het slapengaan, om alle belangrijke zinnen te leren die je nodig zult hebben tijdens je reizen.

Oefen 20 minuten per dag, en in korte tijd zul je goed Japans kunnen spreken – in een hotel, restaurant, of tijdens het winkelen. Je leert hoe je woorden en zinnen als ‘Hallo’ in het Japans kunt zeggen, of hoe je getallen (één, twee, drie tot tien) correct kunt uitspreken. En beetje bij beetje word je geïntroduceerd tot veelgebruikte zinnen. Zo zul je in staat zijn om in het Japans te communiceren.

Met deze taalcursus ben je klaar voor de belangrijkste situaties die je op vakantie, in het dagelijks leven en op het werk zult tegenkomen. Er is geen voorkennis of extra lesboek nodig.


Japans leren schrijven

In welke volgorde worden de strepen bij het schrijven van het Japans gezet? Hoe kun je goed Japans schrijven, zowel met hiragana’s als met katakana’s?
Met deze methode leer je gemakkelijk Japanse syllabi. Elke pagina bevat meerdere karakters van de Japanse taal, gedetailleerd, slag voor slag.

Elke variant, d.w.z. elke nasale klank, wordt hieronder aangegeven om het beeld van een Japans karakter te associëren met een specifieke klank.
Leer elke hiragana en elke katakana, zowel om de Japanse tekens in de straat te herkennen als om ze te schrijven.

Gecombineerd met een goede methode om Japans te leren, ook beschikbaar door dezelfde auteur, is dit boek gewijd om u te helpen bij het leren van deze zo atypische taal.
Ben je klaar om Japans te leren schrijven? Ontdek de fantastische wereld van Hiragana en Katakana? Aarzel dan niet langer! Ga je gang en word de koning van Kana!


Ik leer Japans

140 essentiële woorden en uitdrukkingen, 300 gemeenschappelijke uitdrukkingen, de 100 meest voorkomende werkwoorden, de 1000 essentiële woorden. De Japanse of Japanse taal is een taal die over het algemeen wordt geclassificeerd als een geïsoleerde taal. Het is de moedertaal van meer dan 130 miljoen mensen. Onze leermethode: we hebben honderden sleutelzinnen en -woorden geselecteerd. Al tientallen jaren is herhaling op gebleken een effectieve leermethode te zijn. Het uiteindelijke doel is om een voldoende niveau in een taal te bereiken om eenvoudige gesprekken te hebben, eenvoudige uitwisselingen te begrijpen, te overleven in situaties van het dagelijks leven.


Thematische woordenschat Nederlands-Japans – 9000 woorden

T&P BOOKS WOORDENLIJSTEN

zijn bedoeld om u te helpen vreemde woorden te leren, te onthouden, en te bestuderen. De woordenschat bevat meer dan 9000 veel gebruikte woorden die thematisch geordend zijn.

DIT WOORDENBOEK BEVAT 256 ONDERWERPEN ZOALS:

basisconcepten, getallen, kleuren, maanden, seizoenen, meeteenheden, kleding en accessoires, eten & voeding, restaurant, familieleden, verwanten, karakter, gevoelens, emoties, ziekten, stad, dorp, bezienswaardigheden, winkelen, geld, huis, thuis, kantoor, werken op kantoor, import & export, marketing, werk zoeken, sport, onderwijs, computer, internet, gereedschap, natuur, landen, nationaliteiten en meer …

BIJZONDERE KENMERKEN VAN DE WOORDENSCHAT:

de woorden zijn gerangschikt naar hun betekenis, niet volgens alfabet, de woorden worden weergegeven in drie kolommen om bestudering en zelftesten te vergemakkelijken, woorden in groepen worden verdeeld in kleine blokken om het leerproces te vergemakkelijken, de woordenschat biedt een handige en eenvoudige beschrijving van elk buitenlands woord.

DEZE T&P BOOKS WOORDENSCHAT:

Is aanbevolen als aanvulling bij iedere taalcursus; geschiktvoor de beginnende en gevorderde student; is handig voor dagelijks gebruik, bestudering en zelftesten.


1000 essentiële woorden in het Japans

De 1000 essentiële woorden. De Japanse of Japanse taal is een taal die over het algemeen wordt geclassificeerd als een geïsoleerde taal. Het is de moedertaal van meer dan 130 miljoen mensen. Onze leermethode: we hebben honderden sleutelzinnen en -woorden geselecteerd. Al tientallen jaren is herhaling op gebleken een effectieve leermethode te zijn. Het uiteindelijke doel is om een voldoende niveau in een taal te bereiken om eenvoudige gesprekken te hebben, eenvoudige uitwisselingen te begrijpen, te overleven in situaties van het dagelijks leven.


Wat & Hoe taalgids – Japans

Wat & Hoe Taalgids Japans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie.

Wat & Hoe Taalgids Japans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Japans lukt het allemaal.

De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.


Japans voor Dummies op reis

Japans spreken zonder gedoe!

Ga je naar Japan, maar je spreekt de taal niet? Geen zorgen! Met deze gids op zak begin je goed voorbereid aan je reis. Winkelen, een praatje maken, uiteten gaan, naar de weg vragen en handelen in noodgevallen: het komt allemaal aan bod.

Eriko Sato is hoogleraar Japans aan de State University in New York, waar ze in de taalwetenschap is gepromoveerd.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *