| |

De 7 leukste punt tot punt puzzelboeken 2024 volwassen / kinderen

Punt-naar-punt-puzzels zijn een populaire vorm van het oplossen van puzzels waarbij een reeks genummerde stippen met elkaar worden verbonden om een ​​verborgen afbeelding te onthullen. Deze puzzels bieden een boeiende en interactieve manier om de geest uit te dagen en cognitieve vaardigheden te verbeteren.

Het doel van punt-tot-punt-puzzels is om de concentratie, het logisch denken en de fijne motoriek te verbeteren. Door de numerieke volgorde te volgen en de punten met elkaar te verbinden, moeten individuen hun aandacht richten en hun oog-handbewegingen coördineren om het plaatje compleet te maken.

Het resultaat van de punt naar punt puzzel is een prachtige tekening / kleurplaat. De punt naar punt puzzels zijn er voor volwassenen en kinderen. Voor deze pagina heb ik de 7 leukste punt naar punt puzzelboeken voor je op een rij gezet en uitgebreid beschreven. Als extra heb ik ook een link van Bol.com toegevoegd.

BoekenBoeken

Het enige echte ultieme dot-to-dot voor volwassenen

‘Het enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek’ staat vol met duivels moeilijke dot-to-dotpuzzels en zal je daarom uren achtereen entertainen en bezighouden. Honderden, nee duizenden, puntjes wachten op jouw verbindingslijntje en zullen uiteindelijk prachtige voorstellingen laten zien van dieren, objecten en scènes die ook uitermate geschikt zijn om in te kleuren.


Creative colors – Van punt naar punt – katten

Meer dan 30 verborgen tekeningen waarmee je tot jezelf komt en even pauze houdt met onze kattenvrienden. Kies een tekening uit, zoek de vetgedrukte 1 en begin met je schets. Via de nummers ontdek je het doen en laten van grappige katten en schattige kittens: hun gewoontes, hun spelletjes, hun streken – 10 minuten ontspanning en je bent de stress van de dag zo weer kwijt! Zie ook onze andere thema’s.


Van punt tot punt

Verbind de puntjes en los de grappige en originele puzzels op! Bij elke puzzel staat er een extra uitdaging: een klok die aangeeft hoe snel je de puntjes moet verbinden. Hierna kun je de puzzels inkleuren en krijg je bijzonder mooie tekeningen. Ga jij de uitdaging aan?


Tekenplezier – Tekenen van punt naar punt

Leer nauwkeurig tekenen en kleuren met dit kleurboek. Kies snel je beste kleurpotloden of stiften uit en kleur alles zorgvuldig in! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.


Dot to dot puzzelboek Avontuur deel 1

Dit heb je echt nog nooit gezien! De avontuurlijke dot-to-dotpuzzels van David Kalvitis geven helemaal niks weg van de oplossing en de dots lopen over meerdere pagina’s en tot in de duizendtallen. Zijn dot-to-dot-avontuurpuzzels bieden een diversiteit aan gloednieuwe puzzelsoorten.

Kalvitis heeft patent op unieke methoden om punten te verbinden, zoals de pijlenpuzzel, kompaspuzzel, huisnummerpuzzel, symbolenpuzzels en puntenvelden. Zijn puzzelboeken bevatten elk meer dan 40 puzzels om te ontcijferen en bijzonder aan deze avontuur-editie is de unieke centerfold waardoor je in het midden an het boek een puzzel van 4 pagina’s en twee puzzels van 3 pagina’s vindt! Elke oplossing is gedetailleerd, prachtig getekend en charmant. Een perfect tijdverdrijf voor in het weekend, op vakantie, voor jezelf of om cadeau te geven!

David Kalvitis is ontwerper en kunstenaar. Hij studeerde af aan de universiteit van Syracuse in New York, waar hij de studie Editorial Design, Painting & Photography volgde en zijn Master of Fine Arts behaalde. Zijn dot-to-dotpuzzelboeken – die in Amerika verschijnen bij zijn eigen uitgeverij Monkeying Around – hebben al diverse onderscheidingen en awards in de wacht gesleept.


Van puntje tot puntje

Puntjes verbinden tot er een verrassende figuur tevoorschijn komt… Wie heeft dat als kind nooit gedaan? En waarom zou je dat als volwassene niet meer mogen doen? Nu creatief kleuren voor volwassenen helemaal ingeburgerd is, wordt het tijd om eens af te wisselen met een nieuwe ontspannende bezigheid. In Van puntje tot puntje.

Verrassende figuren onthul je langzamerhand wie of wat zich achter de stipjes schuilhoudt. Moet je een kwartiertje wachten op de trein of bij de dokter, heb je tien minuutjes ontspanning nodig, kies dan een pagina uit Van puntje tot puntje en ga aan het werk. Achteraf kun je de figuren nog inkleuren ook. Pure zen


Het enige echte ultieme dot to dot puzzelboek voor volwassenen 2

Het enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek deel 2 bevat 30 nieuwe duivels moeilijke dot-to-dot puzzels en zal je weer uren achtereen entertainen en bezighouden. Honderden, nee, duizenden puntjes wachten op jouw verbindingslijntje en zullen uiteindelijk prachtige, complexe voorstellingen laten zien van de meest uiteenlopende dieren – die bovendien uitermate geschikt zijn om zelf in te kleuren.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *