De top 7 van de leukste vloerspellen voor 2024

Het bekendste vloerspel in de huiskamers is zonder twijfel Twister. Ik denk dat de meeste spelletjes liefhebbers ooit dit spel wel eens gespeeld heeft. Naast dat ik dit spel zelf veel gespeeld heb, heb ik ook een grote xl twister verhuurd. Dit spel deed het vaak erg goed bij vriendengroepen en studenten verenigingen.

Maar er zijn nog veel meer leuke spellen die je op de grond kan en moet spelen. De 7 leukste vloerspellen heb ik voor je op een rij gezet. Om je een goed beeld te geven van de vloerspellen heb ik naast een spelomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst.

De link van Bol.com geeft extra informatie over het vloerspel, waaronder de recensies en de waarderingen van de spelers. Via de link kun je eenvoudig en snel het vloerspel bestellen.

Twister – Actiespel

Het is het klassieke Twister spel waar je mee bent opgegroeid! Wanneer de aangewezen ‘Spinner’ de opdrachten noemt, moeten de spelers zich verplaatsen naar plekken op de mat. Zorg dat je niet omvalt, want dan ben je af! De laatstse speler die overblijft, wint het spel.

Schoenen uit en in positie! Maak je klaar om in knopen te worden gedraaid. De aangewezen ‘Spinner’ laat weten welke hand en welke voet waar naar toe gaat. Voet op rood? Hand op groen? Ga er voor! Geen knieën of ellebogen op de mat want dan ben je af!

Andere manieren om Twister te spelen!

Speel in teams! Teamleden kunnen dezelfde plek delen, maar pas op dat je je balans niet verliest. Zodra een speler omvalt of de mat raakt is het team af. Houd en teamtoernooi en houd overwinningen en nederlagen bij. Of speel een knock-out ronde totdat er nog één team over is.

Laat het Twister plezier maar komen! Neem je Twister spel mee naar buiten of speel Twister tijdens een avondje met vrienden. De iconische mat met gekleurde vakken is een fantastische manier om van een feest een feest te maken!


The Floor is Lava

De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?
De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond.

Spelomschrijving De Vloer Is Lava

De Vloer Is Lava is een spel waarbij spelers net moeten doen alsof de vloer gloeiendhete lava is. Leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer heen. Draai aan de kleurenwijzer en spring vervolgens naar de juiste mat om jezelf in veiligheid te brengen. Het spel wordt steeds moeilijker en spannender. Wie blijft er als laatste over? De vloer is lava is leuk voor het hele gezin en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Door het springen verbetert je kracht, conditie, balans en uithoudingsvermogen.


Tuin Schaken XXL Schaakmat – 140×140 cm

Tuin schaakmat, 140×140 cm, met haringen om vast te zetten, en nette tas om het geheel in op te bergen. Een schaakspel, geschikt voor deze mat, kunt u separaat aanschaffen. Ook geschikt voor checkers/dammen (veldmaat 8×8)

Een kwaliteit tuinmat voor Schaakspel van Ubergames, Kwaliteit & Klasse


Ontwijk de eenhoorn poep!

Een denkbeeldige Eenhoorn laat poep vallen! Kun jij de poepgang overwinnen? Gebruikt je jouw handen of voeten? Het rad van het lot zal beslissen! Je vormt de poep in de vormpjes, voegt de speciale glitter toe en spelen maar!


Ludo Game

Elke speler zet de pionnen klaar in het start vak wat bij de gekozen kleur hoort. Als je als speler 6 gooit dan mag je een pion opzetten om mee te gaan lopen. De speler die als eerste alle 4 pionnen de veilige zone heeft heeft het spel gewonnen.

Een mooi groot spel dat op de grond gespeeld kan worden. Ook zeer geschikt voor buiten bij mooi weer en op de camping bijvoorbeeld.

Afmetingen speelkleed:

  • Lengte: 60 cm
  • Breedte: 60 cm

XL Damspel – met bord 304x304cm

Luxe, mooi Damspel, extra groot voor Plein, Zaal, Straat en meer. Gemaakt van UV bestendig kunststof zodat de Zon minder weerslag heeft op het spel.

Met een bord, bestaande uit 64 delen die aan elkaar geklikt kunnen worden. Veld is dan 304×304 cm.
Demat kan in de handige bewaartas opgeborgen worden. Inclusief 4 haringen.

Groot, stevig, gebaseerd op Checkers, dus 24 zwarte en 24 witte stenen., vervaardigd uit PVC, waterbestendig en UV-vast. Let op: 8×8, dus niet 10×10


BS Toys Ringwerpen Werpspel

BS Toys Ringwerpen Werpspel

Gooi de ringen om de paaltjes en scoor punten. Dit is een uitdagend behendigheidsspel voor jong en oud! werp de ringen en probeer met de verdubbelaar je punten nog verder te verhogen. Dit werpspel is ideaal voor het ontwikkelen van moteriek.

Specificaties:

  • Kleur: Blank
  • Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor: Kinderen en Volwassenen
  • Aantal spelers: 2 of meer spelers
  • LxBxH: 51x5x16 cm

Vergelijkbare berichten