De top 10 van de leukste invulboekjes voor oma en opa 2023

In een invulboekje kun je al die dierbare momenten vastleggen voor later. Dit kun je voor jezelf doen maar ook om aan een ander cadeau te geven. De bekendste invulboekjes zijn boekjes die gaan over de zwangerschap en voor de kersverse ouders.

Minstens zo leuk zijn de invulboekjes voor de opa en oma. Die kunnen dat vertellen over kun kleinkind, hun eigen kinderen en hun jeugd bijvoorbeeld. Een prachtig cadeau en ook zeer dierbare herinnering voor later.

Voor deze pagina heb ik de 10 leukste invulboekjes voor opa en oma voor je op een rij gezet. Om je een goed beeld te geven van de verschillende boekjes heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over het invulboek en via de link kun je het invulboekje eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Het te gekke invulboek van oma, opa en kleinkind

Dit interactieve boek is dé gids om de relatie met je kleinkind te vereeuwigen.
Laat je samen met je kleinkind verrassen door de alledaagse uitdagingen, frisse tips en hilarische ideeën.Je kunt er lekker samen in lezen en schrijven. Zeker weten dat de band grootouder-kleinkind na het invullen van dit boek hechter is geworden!


Opa en oma invulboek 

In het Opa en Oma invulboek kunnen Opa en Oma de leukste en mooiste avonturen opschrijven over hun kleinkind. Het wordt een boekje vol herinneringen dat je er later graag bij pakt om terug te lezen.

Het Opa en Oma invulboek bevat in totaal 106 pagina’s met genoeg ruimte om leuke verhaaltjes te schrijven over de dagen bij Opa en Oma thuis. Op elke pagina kan je twee verhalen kwijt.

Maar dat niet alleen; Er is ook plek gemaakt om te schrijven over logeerpartijtjes, uitstapjes, foto’s, leuke vragen, mooie quotes noem maar op! Dit boek is niet alleen voor het kind waar het over geschreven wordt, het is een boek waar de ouders stiekem ook graag in lezen. Welke avonturen hebben ze nu weer beleefd? Wat is bij Opa en Oma die dag het meeste bij gebleven?

De mooie herinneringen van die dagen worden vastgelegd in dit boekje. Het wordt een boek met onschatbare waarde!

 • Het boek is gemaakt voor 1 kleinkind.
 • Het binnenwerk is van dik papier en is goed schrijfbaar.
 • Het boek heeft een Wire-o spiraal zodat de pagina’s gemakkelijk om te slaan zijn.

Opa. Mag ik je iets vragen? Invulboek

Vraag je je wel eens af: Wie is opa? Echt! of Eigenlijk?
Wil jij ook alles weten van je opa voordat jij zijn kleinkind werd? Wat waren zijn dromen, hoe ziet zijn bucketlist eruit? Welke landen heeft hij bezocht? Wat wil hij nog graag doen samen met jou?
Geef je opa of een andere … dit invulboek cadeau!!! Met leuke onverwachte vragen, lijstjes, moodboards en veel ruimte om foto’s te plakken! Zo leer je opa nog beter kennen.


Grootouder Heen en weer boekje 

Heen-en-weer-boeken van zeer hoge kwaliteit met een hardcover afwerking & leeslint. Deze boeken zijn de perfecte oppasboeken om te gebruiken bij de grootouders.

Meestal ben je bij het wegbrengen van je kindje gehaast om op tijd op het werk te zijn. Door de drukte op deze momenten kan er regelmatig cruciale informatie verloren gaan. Met deze oppasboeken is dit vanaf nu verleden tijd!

Zowel de (fles)voeding, dutjes, gemoedstoestand & toiletmomenten van het kindje kunnen op een voorziene plaats genoteerd worden.
Leuk om te bewaren als herinnering aan de baby/peuter tijd!

inhoud:

 • 1 info pagina (naam, geboortedatum… + noodnummers)
 • 1 “selfie” pagina om een foto te kleven
 • 190 invul pagina’s = 190 opvangdagen
 • 10 foto pagina’s doorheen het boek om een leuke foto te kleven

Formaat: A5
Met hardcover kaft & leeslint.
De boeken zijn extra stevig afgewerkt, en kunnen dus tegen een stootje!

Geloof ons, je wil niet na een drukke werkdag thuiskomen met een huilende baby of peuter zonder te weten of je ontroostbare uk misschien niet genoeg gegeten heeft, en hongerig is? Heeft hij/zij te weinig geslapen of misschien is hij/zij wel geconstipeerd? Deze info moet je ten allen tijde kunnen raadplegen in het oppasboek van je kind.

Bij een deze oppasboeken heeft de grootouder bijzonder weinig tijd nodig om de cruciale info zoals slaap, voeding en stoelgang, te noteren. Maar zo ben jij ‘s avonds wel goed op de hoogte!
De oppasboeken zijn dus zeer snel invulbaar. Daarenboven zijn ze ook zeer overzichtelijk.

Drinkt je kindje bij de grootouder nog een flesje? Dan kan je als ouder invullen wanneer, en hoeveel melk ze aan je kindje mogen geven. De grootouder kan erna invullen hoeveel melk je kindje heeft overgelaten. Zo heb je op het einde van de dag een mooi overzicht.
Bijkomende leuke info zoals een anekdote of de activiteiten van de dag kunnen altijd bijgeschreven worden.


De Leukste Agenda voor Oma’s en Opa’s 2023

Wat is er mooier dan samen met je (klein)kinderen nieuwe herinneringen te maken? Samen op stap, lekker smikkelen, knutselen, nieuwe dingen leren en ontdekken. Als grootouder vervul je een belangrijke rol in het leven van je kleinkind.

Vaak ben je vanaf de geboorte al betrokken en misschien ondersteun je de ouders door af en toe de kleinkinderen onder je hoede te nemen. Deze weekagenda is voor alle oma’s en opa’s die betrokken zijn bij het leven van hun (klein)kinderen. Het perfecte kado voor oma & opa!

‘De leukste agenda voor Oma’s & Opa’s 2023’

 • Uniek cadeau, bent u in verwachting en zoekt u een cadeau voor uw ouders of schoonmoeder/schoonvader? Misschien is uw buurman of broer/zus recent grootouder geworden. Deze agenda is heel speciaal om cadeau te geven. Let op, deze agenda is enorm populair dus plaats snel uw bestelling. Zolang de voorraad strekt!
 • 40 verschillende dagjes uit, ‘De leukste agenda voor Oma’s & Opa’s 2023’ staat boordevol uitstapjes. Deze uitstapjes zijn verspreid in de agenda verwerkt. Dit zal ervoor zorgen dat u, uw kinderen en kleinkinderen altijd inspiratie hebben voor het volgende uitstapje! Hoe handig is dat?
 • Herinneringen maken, vastleggen én herbeleven, de agenda heeft voldoende schrijfruimte om alle belevenissen en ervaringen vast te leggen. Voor je het weet creëer je een uniek tijdsdocument waar je later nog eens doorheen kunt bladeren en herinneringen kunt herbeleven. Een uniek cadeau om te geven en heel bijzonder om te krijgen.
 • Puzzels, Rebussen en meer, naast de dagjes uit bevat de agenda puzzels en rebussen. Het is wetenschappelijk bewezen dat puzzelen zorgt voor minder stress, een betere stemming en daarnaast ook erg leerzaam is.
 • Gezonde voeding is enorm belangrijk, en al helemaal als u een hogere leeftijd heeft. ‘De Leukste agenda voor oma’s en opa’s 2023’ bevat ook voedingstips en suikervrije recepten.

Voor oma

Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je oma
Bij oma kom je nooit knuffels of koekjes tekort. Urenlang winkelen, samen taarten bakken en foto’s kijken van toen zij zo oud was als jij. Met oma is het altijd gezellig! Voor oma, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.

Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor foto’s en aandenkens bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes.

Voor oma is een eenvoudige, originele en creatieve manier om je oma te laten weten hoe onmisbaar zij voor je is. Het resultaat is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je oma over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Ook in deze serie: Voor mama, Voor papa, Voor opa, Voor mijn zus(je), Voor mijn broer(tje) en Voor een lief vriendinnetje.

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven.


Voor opa

Een opa is iemand met zilver in zijn haar en goud in zijn hart. Samen spelletjes doen, elkaar aan het lachen maken en luisteren naar zijn verhalen over vroeger. Voor opa, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.

Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor foto’s en aandenkens bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes.

Voor opa is een eenvoudige, originele en creatieve manier om je opa te laten weten hoe onmisbaar hij voor je is. Het resultaat is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je opa over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Ook in deze serie: Voor mama, Voor papa, Voor oma, Voor mijn zus(je), Voor mijn broer(tje) en Voor een lief vriendinnetje.

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven.


Het oma en opa ABC

Het perfecte cadeau voor grootouders en kleinkinderen Wat is het avontuurlijkste wat je ooit hebt gedaan? Hoe wil je herinnerd worden? Knuffel iemand die je dierbaar is langer dan drie seconden. Een uitnodigend invulboek met boeiende vragen en leuke opdrachten, voor grootouders en kleinkinderen. Schrijf je levensverhaal en deel herinneringen, avonturen en dromen. Van A tot Z Een uniek cadeauboek om te koesteren, voor nu en later.


Opa en Oma invulboek

In het Opa en Oma invulboek kunnen Opa en Oma de leukste en mooiste avonturen opschrijven over hun kleinkind. Het wordt een boekje vol herinneringen dat je er later graag bij pakt om terug te lezen.

Het Opa en Oma invulboek bevat in totaal 106 pagina’s met genoeg ruimte om leuke verhaaltjes te schrijven over de dagen bij Opa en Oma thuis. Op elke pagina kan je twee verhalen kwijt.

Maar dat niet alleen; Er is ook plek gemaakt om te schrijven over logeerpartijtjes, uitstapjes, foto’s, leuke vragen, mooie quotes noem maar op! Dit boek is niet alleen voor het kind waar het over geschreven wordt, het is een boek waar de ouders stiekem ook graag in lezen. Welke avonturen hebben ze nu weer beleefd? Wat is bij Opa en Oma die dag het meeste bij gebleven?

De mooie herinneringen van die dagen worden vastgelegd in dit boekje. Het wordt een boek met onschatbare waarde!

 • Het boek is gemaakt voor 1 kleinkind.
 • Het binnenwerk is van dik papier en is goed schrijfbaar.
 • Het boek heeft een Wire-o spiraal zodat de pagina’s gemakkelijk om te slaan zijn.

Oma en ik

Noteer alle alle mooie, grappige, leuke, lieve en bijzondere dingen over jouw kleinkind, jouzelf en de omgeving. Vink lijstjes af en creëer een unieke herinnering voor jezelf en je kleinkind. Het boek voelt luxe aan en heeft prettig papier om op te schrijven. Ook is er ruimte om een foto in te plakken of eigen verhaaltjes en notities te noteren. Voldoende ruimte voor allerlei herinneringen, leuk voor later!


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *